Η «Οικογένεια Φλίνστοουν» επιστρέφει στο FOX

1
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΦΡΑΗΝΤΕΪΖ
Το δίκτυο FOX ανακοίνωσε πως ξεκινά σύντομα εργασίες προκειμένου να βγάλει στον αέρα ένα remake της ιδιαίτερα πετυχημένης σειράς κινούμενων σχεδίων «Οικογένεια Φλίνστοουν». Όπως ανέφερε το δίκτυο, εξετάζονται συνολικά 26 επεισόδια από την τηλεοπτική σεζόν 2012/2013 και μάλιστα τα νέα επεισόδια θα σκαρφιστεί ο δημιουργός των «Family Guy» κ. Seth MacFarlane! Η σειρά κινούμενων σχεδίων πρωτοεμφανίστηκε το 1960 στις τηλεοπτικές οθόνες, μέσα από το ABC. Οι δημιουργοί William Hanna και Joseph Barbera γύρισαν πάνω από 165 επεισόδια και έξι εμπορικούς κύκλους, αλλά και ...

τρεις κινηματογραφικές ταινίες.
Στην Ελλάδα η οικογένεια Φλίνστοουνς είχε προβληθεί μέσω ET2 και STAR, ενώ σήμερα οι τηλεθεατές απολαμβάνουν τον Φρέντ, την Βίλμα, τον Μπάρνι και την Μπέττυ, μέσα από το συνδρομητικό Boomerang.
Ο νέος δημιουργός έχει ήδη συγκεκριμένες ιδέες για το εγχείρημα: «Θα προσπαθήσουμε να σκαρφιστούμε νέες περιπέτειες για τους ήρωες μας, θα εντάξουμε την τεχνολογία και θέλουμε να διατηρήσουμε την αγνότητα του».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι Φλιντστόουνς που έπαιξε το STAR ήταν spin-off. Την πρωτότυπη σειρά του 1960-66 την έπαιξε εκτός της ΕΡΤ, το MEGA. Μάλιστα αυτή τη περίοδο το κανάλι Boomerang μέσω NOVA προβάλει με την παλιά μεταγλώττιση τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !