Αποχαιρέτησε το «SMALLVILLE»

3
Στις έξι στο tvnea εκτάκτως το Φράηντεϊζ
Μετά από δέκα κύκλους ο νεαρός Superman αποχαιρέτησε το κοινό του. Ο λόγος φυσικά για το «Smallville» που την περασμένη Παρασκευή στο δίκτυο TheCW σημείωσε εντυπωσιακό φιναλέ. Το δίωρο τελευταίο επεισόδιο παρακολούθησαν 2,97 εκατομμύρια τηλεθεατές, δίνοντας ένα απίστευτο 1,5 επί των ανοιχτών δεκτών του εμπορικού (rating), ενώ στο μερίδιο του 18-49 ήταν κοντά στο 5% (share). Κατ’ αυτόν τον τρόπο η σειρά σημείωσε αύξηση 64% σε σύγκριση με τον μέσο όρο του συνολικού κύκλου. Για την πλοκή δεν θα γράψω, δεδομένου ότι το τελευταίο επεισόδιο θα έρθει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από το Star περίπου του χρόνου, τέτοια εποχή.

Την Παρασκευή η blogger είχε τα προβλήματα της, επομένως η προγραμματισμένη έκδοση του Φράηντεϊζ βγαίνει κανονικά ΑΠΟΨΕ. Το Domenica σε δύο εβδομάδες.  

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Smallville απουσιάζει απο το πρόγραμμα του Στρ εδώ και κάτι χρόνια οπότε λίγο δύσκολο να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο μιας και δεν έχουν προβληθει ο 8ος, ο 9ος και ο 10ος κύκλος!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exei dikio o mhnas, exei di3ei mexri kai ton 7o kuklo! o 8os, o 9os kai o 10os pou einai? 3erei kaneis pws mporoume na epikoinwnhsoume me to star gia na tous poume na to provalloun? elpizw na provli8ei to xeimwna h estw twra to kalokairi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένα επικό φινάλε
    αντάξιο του οίκου των Ελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !