Τα γιούχα των γερμανών αμαύρωσαν την Eurovision

37
ΤΡΕΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
Κάθε χρόνο το κοινό γιουχάρει στις γνωστές «ψηφοφορίες γειτονίας» και κάθε χρόνο η χώρα φιλοξενίας δείχνει την συμπάθεια της στο κομμάτι που προπορεύεται στην ψηφοφορία. Το ακούσαμε στην Αθήνα με την συμμετοχή της Φινλανδίας, στην Μόσχα με την συμμετοχή της Γερμανίας, ακόμη και στην Κωνσταντινούπολη με την συμμετοχή της Ουκρανίας. Δεν το είδαμε φέτος στο Ντίσσελντορφ με το Αζερμπαϊτζάν. Το κοινό της Γερμανίας αδυνατεί να καταλάβει τα κοινά μουσικά ακούσματα, τα κοινά μουσικά είδωλα και φυσικά πωρώνεται  από τις κλασικές διατυπώσεις των σχολιαστών. Ωστόσο, ακόμη και η άψογη Μαρία Κοζάκου μπήκε στο κλίμα με ειρωνικές κορώνες στις ψηφοφορίες του ανατολικού και του σκανδιναβικού μπλοκ. 

Στα αρνητικά της φετινής εκδήλωσης ήταν σίγουρα τα φανατικά γιούχα των Γερμανών. Ιδιαίτερα, όταν το δωδεκάρι της Κύπρου έφτασε προς την Ελλάδα, όπου η παρουσιάστρια ... 
 δεν κατάφερε να εισακουστεί με το γαλλικό της «La Grèce, douze points». Κυρίως οι τηλεθεατές που άκουγαν μέσω Dolby Surround 5.1 θα ξέρουν πόσο τραγικό ήταν το στιγμιότυπο.  Τα γιούχα βεβαίως, δεν σχολιάστηκαν μόνο από την Μαρία Κοζάκου που διακωμώδησε ορθώς το περιστατικό, αλλά και από την ιταλίδα Ραφαέλα Καρά. «Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα του κοινού, γιατί δεν σέβονται την ψήφο?», είπε η Ραφαέλα από το στούντιο υπερπαραγωγής από όπου ανέλυε τον διαγωνισμό. «Μετέφεραν την φιλοσοφία του γηπέδου και στο κοινό, κρίμα» δήλωσε ο Πολωνός της TVP. «Νομίζω οι γερμανοί δεν κατάλαβαν ότι είναι χώρα υποδοχής» τόνισε ο Ισπανός που άκουγε έκπληκτος τα γιούχα του κοινού στο δωδεκάρι της Πορτογαλίας. Ενδιαφέρουσα ήταν και η άποψη της δανικής τηλεόρασης: «Όσο και να φωνάζετε, το δωδεκάρι το πήραμε».  Την ίδια «αγάπη» του κοινού εισέπραξε το Σαν Μαρίνο, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ισλανδία, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, η Μάλτα. Το κοινό ωστόσο δεν φαίνεται να έφερε αντιρρήσεις στο δωδεκάρι της Γερμανίας στην Αυστρία, γεγονός που ο γερμανός σχολιαστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Αυτό δεν είναι ψήφος γειτονίας, νομίζω οι Γερμανοί πράγματι αγάπησαν το κομμάτι της Αυστρίας» (μας έπεισες!).

Οι γερμανοί από την είσοδο του televoting κάνουν λόγο για γειτονικές και διπλωματικές ψηφοφορίες, αγνοώντας σαφώς την κοινή μουσική κουλτούρα και τα κοινά παιδικά είδωλα σε χώρες της Σκανδιναβίας ή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Μπορεί οι Γερμανοί να έκαναν μία από τις πιο σπουδαίες και τηλεοπτικές παραγωγές του διαγωνισμού ever, δεν κατάφεραν ωστόσο να μας πείσουν για τις … δυνατότητες φιλοξενίας τους και αυτό σκιαγραφείται ξεκάθαρα στα reviews των περισσότερων χωρών.

Δημοσίευση σχολίου

37Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Etsi einai megale sandman!

    Μπορεί οι Γερμανοί να έκαναν μία από τις πιο σπουδαίες και τηλεοπτικές παραγωγές του διαγωνισμού ever, δεν κατάφεραν ωστόσο να μας πείσουν για τις … δυνατότητες φιλοξενίας τους !!!

    mono tous fournous den ebgalan apo to aousbits

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωλογερμανοί πουριτανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to telefteo sxolio einai to pio egkyro. arketoi tragoudistes kanoun koini kariera se geitonikes xores..dld enas souidos ton xeroun oi skandinvoi, enas tourkos ton xeroun oi mousoulmanoi, etc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to telefteo sxolio einai to pio egkyro. arketoi tragoudistes kanoun koini kariera se geitonikes xores..dld enas souidos ton xeroun oi skandinvoi, enas tourkos ton xeroun oi mousoulmanoi, etc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτεστε εξάλλου οι Γερμανοί είναι φίδι εεεε sorry φίλοι μας χαχαχα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν περίμενα και κάτι λιγότερο απο τη πατρογονική χώρα ενος απο τα πιο μισητά πρόσωπα του πλανήτη (και φυσικά μιλάω για τον Χίτλερ). Πλήρης έλλειψη πολιτισμού και έμφαση στον κατινίστικο παράγοντα!
    Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Λούκαι και τον Στέρεο Μάικ και σκατά στα μούτρα όσων μας γιουχάρανε. Ναι! είμαστε συμμαχία με τη Κύπρο και σε όποιον αρέσει σε όποιον δεν αρέσει να πάει να πιεί ξυδάκι
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Opos autoi psifisan Austria. Ekei den jiouxarise kanenas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να παν να ...... οι Γερμανοί άντε !

    Στους άλλους δεν γιουχαραν ,γιουχαραν οταν η Κύπρος (είμαστε χώρα ούτε του 1 εκ ) να δίνει 12 στην Ελλαδα !

    ΕΛΕΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθόλου 'ήθος' ρε παιδί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας είπαν όμως,το αυγό που τους μπήκε στον κώλο όταν ακούστηκε ότι μας έδωσαν επίσημα (η χώρα που μας μισεί όσο κανείς άλλος) το 10 (ασχέτως αν δεν μας ψήφισαν αυτοί αλλά οι Έλληνες εκεί) ήταν καλά βρασμένο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που να τους καούν όλες οι hd και 3D τηλεοράσεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @8:35 μ.μ. Για την ιστορία μόνο,οι ρίζες του Χίτλερ ήταν από την Αυστρία,μάλλον γι'αυτο δεν αποδοκίμασαν όταν τους ψήφισαν ή παίζει να τους ψηφίσαν και γιάυτο τον λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mesa sto gypedo den htane mono germanoi apo oles ths xwres htane kosmos, alla gia allh mia fora to kmpleks mas apenanti se kati pou misoume, o germanos kai katastramenos meta to 2 pagkosmio polemo eftase na einai mia yperdynamh h ellada kai alles xwres mono ta idia ths paidia trwi kai mia zwh tha eimaste oloi mas gia lyphsei mono kai mono pou asxoloumaste me ena panhgyrh toso sobara deixni to politismo mas pleon, otan o zampidhs paleye me ton tourko oloi h ellhnes yiouxarane ton ymno ths tourkias, alla ekei den milame apla emeis h ellhnes mia zwh eimaste kalyterh se ola, alla telika mia zwh sthn mizeria, grinia kai anasfaleia, einai kairos na kseperasoume ta kompleks mas kai na proxwrhsoume san laos, dioti ta sxoleia edw mesa deixnoune ta myala ton pappoudon mas, sthn epoxh tou xitler exoume meinei! pleon einai h merkel kai konteyoune na perasoune 70 xronia sxedon, einai san ths simerines genies sthn ellada pou psifizoune nd kai pasok mia zwh epeidh psifize o pappous kai o pateras tous! open your mind kai move forward!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. otan pame sta gypeda kai brizoume ths manades ton allon omadon kai apokaloume ths boreies omades me ksenous xaraktirismous, ayto legetai politsimos kai ithos mias xwra pou genneise ton politismo kai dhmokratia, otan xanei h omada mas giati ta spame ola giati ekei den sebomaste to apotelesma, sorry alla ta sika sika kai ta skafh skafh, mhn ta leme panta opws mas symferei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ημιμάθεια λένε είναι χειρότερη από την αμάθεια... Να σε ενημερώσω λοιπόν,ότι αυτό (τα γιουχαίσματα των Γερμανών) παρατηρήθηκε από όλες τις χώρες,όχι μόνο από εμάς,αλλά κι από τους παρουσιαστές που ήταν μέσα κι έβλεπαν ποιοί γιουχάρουν και το μετέδωσαν μαζί με την ψηφοφφορία.Επίσης να σου πω ότι άλλο γήπεδο κι άλλο διαγωνισμός τραγουδιού.Το θέμα είναι (επειδή προφανώς δεν το πιάνεις) ότι όταν διοργανώνεις κάτι τέτοιο και φιλοξενείς τόσο κόσμο από τόσες χώρες (σου αφήνουν κι ένα σκασμό λεφτά) οφείλεις να είσαι αν μη τι άλλο ευγενικός αλλιώς δεν το κάνεις.Αυτοί όχι μόνο δεν ήταν αλλά αντίθετα,έδειξαν ότι τους διακατέχει μεγάλη ξεφτύλα σε τόσες χώρες,ενώ οι ίδιοι τους είναι που βρίζουν π.χ. εμάς ότι και καλά τρώμε τα δικά τους λεφτά.Κατάλαβες?Ή ζεις σε άλλον πλανήτη?Το τι είναι παλαιακό ή πρωπολεμικό και το αν πρέπει να θυμόμαστε τι μας έκαναν επί Χίτλερ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο,δεν νομίζω ότι είσαι αρμόδιος να να το κρίνεις ή να κρίνεις του υπόλοιπους επειδή έχουν αντίθετη άποψη από εσένα.Και στην τελική,δεν κατάλαβα αφού είσαι τόσο σνομπ με τέτοια θέματα και με την eurovision εν προκειμένω,γιατί ασχολείσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δεν πας στη Γερμανία,αφού εμείς οι Έλληνες είμαστε τόσο χάλια και η Ελλάδα επίσης?Ντροπή σου να μιλάς έτσι... Μάλλον δεν κατάγεσαι από εδώ ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @11:32 μ.μ Ναι σωστά ήμαστε πολύ κομπλεξικός λαός,με πολύ κολλημένα μυαλά,όπως επίσης σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς-φίλους μας είμαστε και οι ποιο τεμπέληδες στην ευρωπη και ας δουλεύουμε περισσότερες ώρες από όλους τους ευρωπαιους ναι,ναι,κ'ομως!
    Δόξα τον θεό όμως οι καλοί Γερμανοί-φίλοι,μας δείχνουν τον δρόμο του πολιτισμού που εμείς οι άξυστοι δεν μπορούμε να βρούμε.
    Αρχικά μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες τους,δίνουν μερικές μίζες στους προδότες πολιτικούς μας για κάτι προμήθειες και κάτι εργακια,στην συνέχεια οι καλοί μας φίλοι,μας πουλάνε κάτι υποβρύχια που ελαφρός γέρνουν(μιλάμε πταίσμα),μετά μας υπόσχονται πως θα μας "βοηθήσουν" υπό τον όρο να συνεχίσουμε να αγοράζουμε όπλα απο'αυτους εξακολουθώντας βέβαια να θησαυρίζουν από αυτό.
    Ακολούθως μας τιμούν με εξώφυλλα σε περιοδικά βάζοντας την Αφροδίτη της Μήλου να μας δείχνει το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο ως ένδειξη σεβασμού στην ελληνική-παγκόσμια κληρονομιά(By The Way το εξώφυλλο βγήκε σε πολλές "τιμητικές"εκδοχές)και επειδή οι Γερμανοί είναι ποοοολυ μπροστά(όχι σαν εμάς τους βλάχους)μας έδωσαν μαζί με κάτι άλλες χώρες(μπατιρακια),ένα ωραίο και πολιτισμένο πάντα προσωνυμιο το PIGS!tnx!!
    Όσο για το πως έγιναν υπερδύναμη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο,καλύτερα να ρωτήσεις κάτι κολλημένους παππούδες για'αυτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ne vgaltous kai ladi kiolas...dn simainei oti opoios exei lefta einai kai magkas...MAGKIA KLANIA legete...stous ipoloipous ixeran na giouxaroun... s autous oxi e?? kai oso gia tin karamela tou oti oloi oi ellines kathontai,apo kati vlammena san esena paei i xora piso...anoterotites kai paparies...NA TIN XESO LOIPON TIN ANOTEROTITA SOU...ANTE GT MAS TA PRIXES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12:51 GT I MERKEL TI EINAI AUTO POU KANEI SE MAS MAGKAKO???? DN EINAI XOUNTA? TO DNT TI EINAI??? MIPOS S ARESEI KIOLAS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @1:39 π.μ. και 1:40 π.μ.
    πρέπει να είστε ΠΟΛΥ βλάκες για να μην καταλάβατε ότι όλο το κείμενο (και αναφέρομαι στο 12:51 π.μ)είναι ειρωνικό για τους Γερμανούς.

    ΥΓ:δυστυχώς πρέπει να τα εξηγούμε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mallon ston allo pio panw anaferetai,oxi se sena.mallon ston 11.32 11.41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. anaferomai sto 11:32 kai 11:51 sto deutero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μια απαντησούλα στον ''ανθρωπιστή'' ξερόλα 12:04 π.μ.
    Όπως είπα και νωρίτερα...ξυδάκι!
    Αυτή είναι η γνώμη μου και σε όπιον αρέσει. Γλύφτρες και ψευτοκουλτουριάρηδες της δεκάρας δεν μου λένε τίποτακαι καλά θα κάνουν να κρίνουν τα μούτρα τους.
    :)
    Mηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μια χαρα τα λεει ο 11.32 και 11.41! θα προτιμουσα να ζω, σε χωρα αφιλοξενη που εχει δουλεια να προσφερει στους νεους και ειναι κρατος που λειτουργει, παρα σε δηθεν φιλοξενια και δηθεν πολιτισμος του σημερα, και να ειναι οι νεοι ανεργοι και η ιδια πατριδα να θαβει τα ιδια της τα παιδια, η ελλαδα ητανε καποτε ψιλα, τωρα πλεον τι ειναι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ti egine diagrafamoue ths alhtheias, ti exoume logokrisia edw mesa??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ta alla mynhmata me ths mizes den se enoxloune, ti dhmokratia exoume edw mesa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8:34 π.μ H Ελλάδα αγαπητέ μου φίλε δεν ήταν ποτέ αφιλόξενος λαός ούτε όταν ήταν στα "πάνω"της,ούτε τώρα που είμαστε ποιο κάτω και από τον πάτο.Αυτη είναι η διαφορά μας,τα επεισόδια στα γήπεδα που αναφέρει κάποιος ποιο πάνω,είναι αποτέλεσμα αφενός της ατιμωρησίας από το κράτος και τους παράγοντες του ποδοσφαίρου και αφετέρου των κοινωνικών προβλημάτων(ανεργία,φτώχεια,κοινωνική ανισότητα)

    ΥΓ:@10:52 π.μ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί η αναφορά στις μίζες οπού αποδεδειγμένα έχουν γίνει.
    Κατά την γνώμη μου αντί να κλαίγεστε και να αποκαλείτε μίζερους και για λύπηση έναν ολόκληρο λαό,γιατί δεν κάνετε κάτι να το αλλάξετε? ή περιμένετε να αλλάξουν πρώτα όλοι οι άλλοι για να σταματήσετε να μιζεριαζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2:37 Κατά την γνώμη μου αντί να κλαίγεστε και να αποκαλείτε μίζερους και για λύπηση έναν ολόκληρο λαό,γιατί δεν κάνετε κάτι να το αλλάξετε? ή περιμένετε να αλλάξουν πρώτα όλοι οι άλλοι για να σταματήσετε να μιζεριαζεται?

    Σωστός....
    Πραγματικά,αφού δεν σας αρέσει η Ελλάδα κι εμείς οι Έλληνες,γιατί δεν φεύγετε?Πηγαίντε στην Γερμανία που δίνει δουλειές...

    Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2011/05/eurovision_7119.html#ixzz1MW2FdpGa
    Under Creative Commons License: Attribution

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. giati prepei me olous na symfwnoume kai na mhn grafoume eleythera ayta pou pisteyoume kai biwnoume, amesws ginomaste anthellhnes, tote ta atoma pou exoune kataklspei to ellhniko dhmosio ti einai tourkoi?
    kai giati amesws gineste toso epithetikh edw mesa mhpws prepei prwta na paroume adeia ti na grapsoume h apla na symfwnoume se ola kai na leme nai exeis dikio, dhmokratia thelete telika h kati allo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @5:16 μ.μ Πίστεψε με δεν είναι προσωπικό το θέμα,απλά εγώ(όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι Ελληνες)έχω βαρεθεί να ακούω καθημερινά ανθρώπους οι οποίοι έχοντας εμφανώς επηρεαστεί από τα γνωστά προπαγανδιστικά δελτία ειδήσεων,να καταπίνουν ότι τους "σερβίρουν" και ΟΧΙ δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου για ότι συμβαίνει,αλλά αρνούμαι να πιστέψω στο "μαζί τα φάγαμε",αρνούμαι να πιστέψω πως όλοι οι Ελληνες είναι τεμπέληδες και λαμογια(λείπαμε αλλά τα δικά μου βιώματα δεν έχουν κάτι από αυτά)
    Στην προκείμενη περίπτωση επειδή ήμουν χρόνια στην Γερμανία επίτρεψε μου να έχω μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη για τους Γερμανούς.

    ΥΓ:έχω γράψει το 12:51 με το οποίο απ'οτι κατάλαβα μάλλον διαφωνείς γι'αυτο σου απαντώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5:16 Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει.Μπήκε κάποιος και μας έκανε κριτική για τα πιστεύω μας,τις πεποιθήσεις μας και τις αντιλήψεις μας,γι' αυτό και τα βάλαμε μαζί του.Αν ξαναδιαβάσεις τα σχόλια με προσοχή θα το διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. efoson exeis zhsei sthn germania ean pas se dhmosia yperesia pws tha sou ferthoune?
    ean dhmosios ypallhlos den paei sthn douleia kai den kanei thn douleia tou swsta ti synepeies exei?
    den milame gia thn xwra kai to lao milame gia to kratos pou apo tote pou anelaban 2 kommata exei mpei to kathe lamogio sths theseis pou den aksizoune, den yparxei aksiokratia, kaneis den milaei gia tous ellhnes pou ergazontai sklhra ston idiwtiko tomea me 650 eyrw to mhna me 12wro milame gia to kratos pou kybernaei kai oxi gia thn omorfh mas xwra kai ton lao, h parethrhseis einai gia to kratos alla kai to kratos mas kanei ton opws thelei, giati den pame aksiokratika gia douleia kai zhtame apo dieftharmeno politiko na mas bolepsei telika olo to thema me to kratos mphke ston ellhna mesa kai kala etsi leitourgoune ta pragmata apla ta sxoleia den ksekatharisane ti ennwoune egw milaw gia kratos! ksexnas kathimerina pou akoume oti den yparxei kratos, alla to kratos dysthxws mas thabei san lao eksw dioti otan erxontai h touristes ta klytera logia gia thn ellada kai lao lene!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την eurovision ρε φίλε?Μα γιατί το γυρίσατε εκεί το θέμα?Τι να πω ρε...
    Παρεπιπτόντως δεν είμαστε το μόνο κράτος που κυβερνούν δυο κόμματα,πριν μιλάτε,να μαθαίνετε πρώτα.Κι έλεος πια με το καθένα που ρίχνει ευθύνες μόνο στους πολιτικούς,κάντε λίγο αυτοκριτική επιτέλους.Και για να κλείσω και δεν κανααχολούμαι,τα υπόλοιπα κόμματα αν πάνε πιο μπροστά και σπάσει ο δικομματισμός θα τα κάνουν πιο σκατά,χειρότεροι είναι.Και μην επαναλλαμβάνετε ότι σας λέει ο Λαζόπουλος,αφού δεν έχετε ιδέα.Και μην νομίζετε ότι ο Λαζόπουλος είναι απολιτικοποιημένος.Ε ρε,μόνο Ελλαδάρα ο Λαζόπουλος και η Μενεγάκη έχουν επιρροή σε αυτή την χωρα,τραγικκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. mia xara kanane, na deiksoune poso politikopoihmenh einai h eurovision kai ola ayto to politiko karakits panhgyrh! alla otan eimaste spiti kai blepoume me parea eurovision, kserete ti mpineliki peftei otan oi xwres (symmaxies) psifizonte metaksei tou! egw goustara poly thn giouxa ton germanwn se ola ta epeipeda! kanane akribws ayta pou fwnazoume tosa xronia, giouxa sthn politikopoihsh ths eurovision!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !