Eurovision 2011:Σκάνδαλο με διαρροή αποτελεσμάτων;

2
Μια διαρροή «βόμβα» είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη, η οποία δείχνει ποιες θέσεις παίρνει κάθε χώρα στον  πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι ο Λούκας Γιώρκας με τον Stereo Mike να ανέβουν στη σκηνή να τραγουδήσουν το «Watch my dance» και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού το Σάββατο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Star», την Τρίτη διέρρευσε η λίστα με τις χώρες που πρόκειται να περάσουν στον τελικό απόψε και σύμφωνα με αυτήν, η Ελλάδα περνάει 5η.
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Tv nea όμως η λίστα με τις υποτιθέμενες χώρες που πέρασαν είναι εικονική και όχι πραγματική.
Πάμε να δούμε την λίστα...

1)Αζερμπαϊτζάν
2)Ουγγαρία
3)Νορβηγία
4)Πολωνία
5)Ελλάδα
6)Γεωργία
7)Τουρκία
8)Ρωσία
9)Φιλανδία
10)Αλβανία


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ton eixan pei kai sto kous kous oti den isxyei !!! Alla efxomaste sigoura na perasei i ellada !!! Kali epitixia Ellada !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ ,βλακειες .Η ψηφοφορια δεν εσχει γινει ακομη και η επιτροπη μπορει να σωσει μονο μια χωρα στον ημιτελικο .Πως γινεται εστω και αυτη που βλεπετε ειναι η λιστα των χωρων που ψηφισε επιτροπη .Η τελευταια χωρα που περναει στον διαγωνισμο η δεκατη ειναι επιλογη της επιτροπης .Αρα αν η επιτροπη εχει επιλεξει αυτες τις δεκα χωρες παει αναλογα με τους ποντους .Αν δεν εχει περασει η πρωτη χωρα σωζεται αυτη .Αν δεν εχει περασει η δευτερη σωζεται αυτη.Αν παλι εχουν περασει η πρωτη και η δευτερη και η τριτη παμε ως εκει που καποια χωρα δεν εχει [ερασει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !