Tσαντίρι vs Λούκας σημειώσατε:1.To 'Tσαντίρι' κέρδισε την πρωτιά της Τρίτης με 41,6%.Ο ημιτελικός της Εurovision πήγε αρκετά καλά με 32,9% στο σύνολο και 41,5% στο κοινό 15-44!. Εξαιρετικά στάθηκε απέναντι στον ανταγωνισμό το 2ωρο 'Χωρίς Ορια' με 12,8%.Το 'κόκκινο δωμάτιο' και το 'Safe sex' δεν μπόρεσαν να κάνουν (σε επανάληψη) κάτι καλύτερο από 10,5% και 5,9% αντίστοιχα.Τη...'νύφη' πλήρωσαν οι 'Αρβύλα' με 15,6.Ας μην ξεχνάμε πως τη στιγμή της ανακοίνωσης της 10άδας,η Agb κατέγραψε ποσοστό 48,4%!Αργότερα,οι επίσημοι μ.ο στη μεσημεριανή μας έκδοση.


13 Σχόλια
Σε φόρουμ με τηλεοπτικά νέα είσαι παιδί μου, δηλαδή θες να μας πεις ότι μπήκες για να κάνεις κουβέντα σχετικά με τα προβλήματά σου;
2ο) εχεις προφανως προβλημα κατανοησης κειμενου, γιατι αλλο εγραψα (σαν απαντηση στον 11.52), λογικα θα εισαι και συ κανα 15χρονο
Τα πήγε αρκετά καλά σε ποσοστό τηλεθέσης ο Α' Ημιτελικός της Εurovision!Μου άρεσε η Γεωργία,το Αζερμπαιτζαν,και η Ουγγαρία!Αδικία για την Αρμενία που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό!Όσο για την Ελλάδα;Μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ και με έκανε να ανατριχιάσω!Μπράβο!
αν κάποιος θα έλεγε σε άλλες εποχές, ότι μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εκπομπή θα έπαιζε απέναντι σε βραδιά Eurovision (και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον) και θα κέρδιζε, θα τον έλεγαν τρελό! μπράβο στον Λαζόπουλο και τον Alpha που δεν έπαιξαν άμυνα βάζοντας κάτι αδιάφορο εκείνη την ώρα αλλά βγήκαν κανονικά και έσκισαν!