Tι είπαν πάλι και μας....έκαψαν τον εγκέφαλο?

Χρηστος Γ
4
Συγκεντρώσαμε 5 ατάκες 'φωτιά',που σίγουρα δε μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες.Τι είπαν πάλι οι επώνυμοι και μας άφησαν...ξερούς?Το τοp5:
1)Mελέτη Νονόρα:<<To φιλί στον παρτενέρ ήταν δική μου ιδέα,επαγγελματικό πως κάνετε έτσι?>>.(Είναι η ίδια Νονόρα του twitter που ντρεπόταν στο video να την αγγίξει ο Ηλίας στα μπουτάκια...και κοκκίνιζε!)
2)Παν.Ψωμιάδης-ex περιφερειάρχης:<<Eγώ δεν φοράω στρινγκάκια>>.(Παντελόνια...βαριά φόραγες Ζορό όταν έσβηνες πρόστιμο 85χιλ ευρώ σε κατά-συρροή απατεώνα...?)
3)Ζέτα Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια:(ενώ οι κριτές γελούσαν).Ας χειροκροτήσουμε θερμά για το θάνατο του σπουδαίου Ν.Παπάζογλου,με την ελπίδα αυτό να φθάσει πολύ ψηλά, εκεί που βρίσκεται τώρα....(Μείνετε στο autoqueue φιλτάτη,τι τα θέλετε τα άκυρα?)


4)Γρ.Αρναούτογλου-όαση στην κακεντρεχή μας tv:<<Ντρέπομαι όταν βλέπω ένα άνεργο επιστήμονα,δεν ξέρω τι να πω.Ξέρω,δεν φταίω προσωπικά,αλλά θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη,τι να πω έτσι νιώθω.>>(Ας τη ζητήσουν πρώτα οι 300 κι από σένα μην σκας,δεν παρεξηγούμαστε...Δαλάι Λάμα έγινες Gregory απ'την πολλή ψυχανάλυση)

5)Αδωνις-tv freak:<<Συστήνω στο λαό να ψηφίζει επαγγελματίες πολιτικούς και όχι κάτι ανεπάγγελτους σαν τον κύριο Λαζόπουλο.>>(Αυτό Mr τηλεπρεζάκι το είπατε προς δική σας υπεράσπιση?Ο χαρακτηρισμός 'επαγγελματίας της πολιτικής' θεωρείται κοπλιμέντο...?  

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παιδιά δεν το είπε έτσι η Ζέτα. Όντως μίλησε για τον Παπάζογλου αλλά δεν το εννοούσε έτσι. Πήγε να πει για αυτό το θέμα και το παρεξήγησαν οι κριτές και άρχισαν να γελάνε. Και μετά λέει η Μακρυπούλια "Δεν έννοούσα αυτό. Ήθελα απλώς να πω ότι σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα και ο ουρανός έκλαιγε γιατί έφυγε ο Νίκος Παπάζογλου". Και άρχισε το κοινό να χειροκροτάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. itan akyro file...den eprepe na to pei ekeini ti sygkerimeni stigmi...den eprepe na to pei katholou an me rotas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να διευκρινίσουμε,δεν είπαμε πως γελούσαν οι κριτές λόγω Ζέτας,απλά την ώρα που σχολίαζαν το ζευγάρι και γελούσαν η Ζέτα πέταξε το άκαιρο... ήταν πολύ επιδερμικό,αλλά το χειρότερο είναι πως φάνηκε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !