Πριν από λίγο: Ν. Χατζηνικολάου - Ελπίζω το Alter...

13
Ελπίζω το Alter να μείνει όρθιο και να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. asxima ta pragmata...kai i stamatina smr otan ekline tin ekpompi fenotan pl xalia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εμεις το ευχομαστε. οπως ολοι αλλωστε νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα παιδιά, θα είχε τρομερές συνέπειες αν το Alter δεν στεκόταν όρθιο, κυρίως για τους εκατοντάδες εργαζόμενους. Κανένα κανάλι δεν έχει σήμερα την δυναμική να απορροφήσει έστω και δέκα από αυτούς.
    Το δυστύχημα είναι ότι τα λάθη άλλων θα πληρώσουν πάλι εκείνοι που ουσιαστικά δεν φταίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai oxi mono mister sandman....kai polles diafimistikes pou exoun agorasei diafimistiko xrono tha xoun sovaro provlima....distixos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οριστικό τέλος για το Alter. Ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς αποφάσισε να τραβήξει τη πρίζα βλέποντας ότι δεν υπάρχει ρεαλιστικό σχέδιο σωτηρίας για το κανάλι.
    Από το enimerosi24.
    Γνωρίζει κανείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εντωμεταξυ να φανταστει κανεις οτι επαιζε και τρειλερ για την εκπομπη του Χατζηνικολαου και τελικα απ'οτι βλεπω δεν βγηκε στον αερα!νομιζω πως το αλτερ μας αποχαιρετα μια και καλη!
    παντως αυτα που λεγανε για αλλα καναλια τωρα τα λουζονται αυτοι!φυσικα ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ για τους απλους εργαζομενους!για Τσιμτσιλουδες,Πανιες,Χατζηνικους,Τριανταφυλλοπουλους κλπ κομπανια δεν στεναχωριεμε καθολου ολοι αυτοι δεν εχουν καμια αναγκη!οι αλλοι ομως???Κριμα και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντίο alter δεν θα μου λείψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:20 όσο αντιπαθητική και να μου είναι και εμένα προσωπικά η Τσιμτσιλή δε νομίζω να είναι από τους πιο καλοπληρωμένους του καναλιού, αλλά και πάλι, οι μισθοί όλων στα κανάλια έχουν μειωθεί και δεν θυμίζουν τα εξωφρενικά ποσά που παίρνανε πριν χρόνια.

    Εγώ πάντως το 'πρόβλημά' μου με τις αντιπαθητικές φάτσες σαν της Σταματίνας το έλυσα αλλάζωντας κανάλι ή κλείνοντας την τηλεόραση, γιατί ακόμα και οι αντιπαθητικοί έχουν δικαίωμα στην εργασία και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα (μετά την υγεία) να χάνεις τη δουλειά σου. Ούτε για τη Τσιμτσιλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:42 Πολύ σωστός. Γιατί κάποιοι θεωρούν, για άγνωστο λόγο, ότι η Τσιμτσιλή και το πάνελ της έχουν τα συμβόλαια της Ρούλας επί Μπράβο. Κι αν όλο αυτό το μένος γιατί κάποτε το alter μιλούσε για τις εθελουσίες στον alpha, sorry κιόλας, αυτό το χουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κριμα.
    η τσιμτσιλη δεν μ ενοχλει σαν ατομο, μ ενοχλει η εκπομπη της. ας μην εκλεινε ο σταθμος κ ας κανανε καλυτερες εκπομπες. αλλο το ενα αλλο το αλλο..
    επισης ο μισθος της τσιμτσιλη αποκλειεται να ηταν κατι το υπερβολικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. egw dn 9elw n kleisei to ALTER!me to alter megalwsa!ennow pws apo mikros vlepa kinoumena sxedia!xainti,marsoupilami,nonti,ar9our....eixe ta kalutera cartoon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !