Ticker

10/recent/ticker-posts

Πανελίστας σε τρυφερό τετ α τετ με ηθοποιό!

Εκείνος είναι ηθοποιός της νέας γενιάς σε σήριαλ που σκίζει. Είναι πασίγνωστος, γυμνασμένος, μην σας πώ με την απόλυτη γράμμωση δηλαδή, ενώ εκτός από τις υποκριτικές του ικανότητες, έχει αποδειχθεί πολύπλευρο… ταλέντο.

Ο άνθρωπος με τον οποίο κάνει… στενή, αλλά πολλή στενή παρέα είναι πανελίστας γνωστής εκπομπής, επίσης εξαιρετικά γνωστός, καθώς έχει ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.  

Οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερό τετ α τετ σε εστιατόριο του Κολωνακίου, γνωστό στέκι επωνύμων και φημισμένο για τους… ψαρομεζέδες του. Τα παιδιά έδειχναν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό το πάθος τους ο ένας για τον άλλο, σε σημείο να γυρίζουν
όλοι και να τους κοιτάνε και μάλιστα καλά καλά. Μιλάμε για πολλά μέλια. Σε τέτοιο σημείο που κοντέψαμε να κολλήσουμε...

Μην νομίζετε βέβαια ότι πτοήθηκαν και ιδιαίτερα. Είπαμε. Τα παιδιά έχουν… «ντέρτι» ο ένας για τον άλλο και δεν διστάζουν να το δείξουν.(Star.gr)

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά για τον ηθοποιό δε θέλει και πολύ μυαλό, αλλά σε πανελίστα δε μου 'ρχεται κάτι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα οι πανελιστες ειναι δυο τρεις που φαινονται.Αλλα ηθοποιοι ποιοι ρε????που λες οτι ειναι ευκολο.Τοσα σηριαλ που να καταλαβουμε,που δεν θα καταλαβουμε δηλαδη.Τι κριμα.:))Αν το παιζουν αντρες ειναι γελοιο, αλλα αν δειχνουν την φυση τους καλα κανουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.27..poion ennoeis??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2 sirial yparxoun pou skizoune se tiletheasi fetos. I zwi tis allis kai ta mystika tis edem !!! Kai nomizo pos o ithopoios einai apo to 2o sirial !!!

Twra gia ton panelista den ksero !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σήριαλ που σκίζει (καθημερινό λέω εγώ), γράμμωση και πολύπλευρο ταλέντο (βλ. τραγούδι), ξεκάθαρο δεν είναι; Για τον συγκεκριμένο μάλιστα ο κόσμος το χει τούμπανο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O ιδιος σε συνεντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικο εχει μιλησει αναλυτικα για τη "σχεση" του (με γυναικα), της οποιας εχει πει κανονικοτατα το ονομα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.47 kai malista i gynaika douleyei stin net kai exoum emfanistei kai mazi
Ο χρήστης pit88gr είπε…
Ο ηθοποιός είναι ολοφάνερο ποιος είναι!Κι εγώ τον ίδιο εννοώ που εννοείτε κι εσείς!
Τώρα για τον πανελίστα δεν έχω ιδέα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:46 δεν ειχα καταλαβει τιποτα μεχρι το ποστ σου χαχαχα επειδη δε βλεπω κ τα σηριαλ..
μενει να βρουμε τον πανελιστα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσο γκάου είμαι; Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιον ηθοποιό μιλάτε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.38 μην στεναχωριεσαι εγω ειμαι πιο γκαου.Αν ειναι αυτος, ειναι ολοφανερο,ποιος αλλος ειναι γραμωμενος και ταλαντουχος.Πανελιστες εχει ο αλφα και το αλτερ,μαλλον στο αλτερ παει το μυαλο μου.Ειδατε κανενα μεσημεριανο να το αναφερει???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kai ti sas peirazoun ta paidia ? kai giati einai thema i sxesi i to rantevou tous? eytixos ayto to blog kanei kata alla panta kali doulia..! i sinantisi pretenteri papakonstantinou itan pio xrisimo thema...!
ayto to kitrino apo pou irthe tora
Ο χρήστης Tv nea © είπε…
Βασικά για εμενα και μονο που υπάρχει πηγή STAR.GR μονο αξιοπιστο δεν ειναι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To mistiko t just t katalavame...o panelstas poios ein?