Blake Lively,το καινούριο 'αστέρι' του Hollywood!

Χρηστος Γ
1
Ηρθε και σίγουρα θα μείνει!Ο λόγος για τη Blake Lively,την 23χρονη ηθοποιό,που αποτελεί ίσως το πιο πολυσηζητημένο hot entry της βιομηχανίας του θεάματος.Η πρωταγωνίστρια του show 'Gossip Girl' που στη χώρα μας προβάλλεται από το Star,έκανε την 1η κινηματογραφική της εμφάνιση στα 11!
Τυχαία?Καθόλου!Προέρχεται από μια οικογένεια 100% μέσα στη showbiz!Ο πατέρας ηθοποιός-παραγωγός,η μητέρα manager,άρα με DNA καλλιτεχνικό!


Το 2005 ενσαρκώνει τον πρώτο-σημαντικό-κινηματογραφικό της ρόλο.Φυσικά ο πλανήτης έμαθε τη sexy Blake μετά το 2007,όπου γίνεται πρωταγωνίστρια της απόλυτης teen-μανία των ΗΠΑ,του Gossip Girl.O ρόλος της Σερίνα μοιάζει να της ταιριάζει,καθώς αν και δηλώνει συντηρητική-σε αντίθεση με το κορίτσι του show που κάνει άσωτη ζωή γεμάτη σκάνδαλα-έχει αποκαλύψει πως άλλαξε 13 σχολεία και ήταν το επίκεντρο ως έφηβη.αρχηγός των cheerleaders!


To GG απογείωσε τις 'μετοχές',καθιερώνοντας την πανύψηλη Blake(1.78m!)
ως μια από τις πιο sexy, ταλαντούχες και περιζητητες νέες star.Γίνεται το νέο fashion-icon της νεολαίας,ενώ κάθε εμφάνιση της στα επεισόδια του GG γίνεται τάση της μόδας.
Γίνεται μούσα των Karl Lagerfeld,Christian Louboutin,Dolce&Cabbana και John Galliano και 'κοσμεί' τα εξώφυλλα των εμπορικότερων περιοδικών.Glamour, Cosmopolitan,Lucky,Marie Claire,OK είναι μερικά από αυτά.Tα media γράφουν <<καλύπτει το fashion-κενό της έτερης teen star Μischa Burton,αλλά η Lively είναι και πολύ καλή ηθοποιός.!>>

Kι αν στην tv η δόξα ήρθε εύκολα,οι κριτικοί του κινηματογράφου αρχικά ήταν δύσπιστοι απέναντι της.Η συμμετοχή της στο 'Town' σε ένα απαιτητικό ρόλο απέσπασε θετικές κριτικές.Οι 'ειδικοί' την κατέταξαν ως μια από τις επικρατέστερες,πιθανές,Τοp 20 ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της νέας δεκαετίας.


Εχει δηλώσει <<κάνω μια πολύ εμπορική σειρά,δεν έχω ανάγκη να κάνω μόνο εμπορικές ταινίες>>


Η προσωπική της ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά,ειδικά μετά τη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή-και παλιό συμμαθητή-της Penn Badgley.
To hot ειδύλλιο με τον τηλεοπτικό 'Νταν Χάμφρει' του GG,κράτησε 3 χρόνια

 Στις αρχές της νέας χρονιάς θα πρωταγωνιστήσει στην 3D ταινία ''The Green Lantern''.




Eχει πρωταγωνιστήσει σε σποτ υποστήριξης του Μπαράκ Ομπάμα.
Ψηφίστηκε ως η 4η ωραιότερη star του 2010.
<<Το να θέλεις να γίνεις καλός ηθοποιός είναι πολύ διαφορετικό απ'το να θέλεις να γίνεις διάσημος>> είναι η φράση που την εκφράζει.
Εχει αναδειχθεί αγαπημένη πρωταγωνίστρια στα 'Τeen Choice Awards'.
Eίναι η νέα 'μούσα' του οίκου Chanel.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to Gossip Girl einai h agaphmenh mou seira kai h Blake lively h agaphmenh mou h8opoios! epituxhmenh, kataplhktikh h8opoios, trelenomai na th vlepw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !