Ticker

10/recent/ticker-posts

Mήνυση σε Φώτη-Μαρία από τη Μιμή Ντενίση!

Πανικός στη showbiz!H προβολή αποσπάσματος της ταινίας 'Μικαέλα ένας γλυκός πειρασμός' με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση,από την εκπομπή ''Φώτης & Μαρία live'',εξόργισε τη γνωστή ηθοποιό!



Η Ντενίση είχε αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας,με αυτό το τρόπο η ευρωπαική νομοθεσία απαγορεύει την προβολή αποσπασμάτων!Βλέπετε,το περιεχόμενο της ταινίας ήταν....σπονδυλωτό και θα μπορούσε να βλάψει το προφίλ(!) της θεασάρχισσας.Προφανώς,οι 2 παρουσιαστές του Star δεν το γνώριζαν και έτσι 'εισέπραξαν' μια μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης,εντός 24 ωρών.


Τελικά η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα σήμερα,με το αχτύπητο δίδυμο να τραγουδά 'το κελί 33'!

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα τους κανει.Εχουν καταντησει αηδια, κατηγορουν, κοροιδευουν, τους παντες και κανεις δεν λεει τιποτα.Ειναι στο απυροβλητο εδω και πολυ καιρο.
Ο χρήστης Nikos είπε…
Τι θέλει πάλι αυτή,από την ζωή μας;
Αμάν πία!Μεγάλη ιδέα γιά τον ευατό της έχει!Ρεζίλι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την Ντενιση δεν την παω μια!!!!!!
αλλα...
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΘΑΒΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΕΛΕΟΣ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
katalava pali den paei na thn dei kaneis authn kapws prepei na akoustei e? e re me thn kathe atalanth ELEOS....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά τα αυγά βρε σεις! Δικαιώματα και μλκίες! Όλόκληρη η ταινία υπάρχει παντού online, η εκπομπή την πείραξε???

:p