Mπαρμπαρίγου ΕΣΥ superstar!

Χρηστος Γ
1

Ολόκληρος George Λεβέντης παραιτήθηκε από το τιμόνι του Αντ1,το 'πένθος' για τη φυγή της Μπαρμπαρίγου μας συγκλόνισε!Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την αιτία της ξαφνικής παραίτησης της Αργυρώς.

Κατ'αρχάς να ξεκαθαριστεί κάτι.Δεν πρόκειται για αποχή από το 10-1.Είναι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Η γραφική δικαιολογία του 'βεβαρυμένου' προγράμματος ούτε μειδίαμα δε προκάλεσε. Αυτά last (last) year,όταν τα είχαμε ξανακούσει μετά τη φυγή από τη Μενεγάκη και μετά από 5 μέρες οι 2 πρώην συνεργάτιδες 'τηλεσκοτώθηκαν'!Ακούσαμε και το κορυφαίο<<μεγάλωσε ο χρόνος στην εκπομπή,δεν προλάβαινε!!!!!>>2 μπιφτέκια παραπάνω να βάλεις στο τηγάνι...φτάνεις στην υπερωρία!

Πολλοί βιάζονται να συνδέσουν το 'διαζύγιο' με την 'κόκκινη κάρτα' που έφαγε η Αργυρώ από το Top Chef.
Αλλοι με προσωπικά θέματα.Κανείς δεν έχει αναφερθεί.....στην 'ταμπακιέρα'?Νέος αρχηγός στο τιμόνι του καναλιού,νέες περικοπές.Ας μη ξεχάσουμε να σκεφτούμε και τα αυτονόητα!Δεν είναι δυνα- τόν ένας επαγγελματίας να την  'κοπανάει' στην.....'ψύχρα'!Το καστ του Top Chef έκλεισε' περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.Πως βρήκε το.....κουράγιο η Αργυρούλα και μπήκε στην κουζίνα του 10-1 ,στα τέλη του μήνα και δεν τα βρόντηξε τότε?Προχτές κατάφερε να σπάσει τη 'ρήτρα' των εκατομμυρίων ευρώ που την έδενε???

Η tv είναι απαιτητικό και πολύ πιεστικό 'σπορ'.Ο βασικός λόγος που την......χαιρετάς και φεύγεις είναι το......μπαγιόκο!
Η αλήθεια είναι πως δε διαφαίνεται κάτι παρασκηνιακό στις σχέσεις Καραμεροχαριτάτων με τη μαγεί- ρισσα.Πάντως όλοι θυμόμαστε πως στην 1η εκπομπή της φετινής σεζόν οι παρουσιαστές είπαν πως παρακάλεσαν τη Μπαρμπαρίγου να μη φύγει,αφήνοντας να εννοηθεί πως εκείνη ήθελε να 'τηγανίσει' και αλλού.....

ΥΓ.Απογοητευτικό το σημερινό ΄μνημόσυνο' του Χαριτάτου δίπλα στην 'κομπόστα' της κουζίνας.......
Αργές κουβέντες,με ύφος θλιμμένο και 'πάσα' για διαφημίσεις για 'αναμονή' κοινού........Πανικός για την κούρσα της τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν υπάρχει μπαγιόκο και περικοπές.

    Η Μπαρμπαρίγου είναι επιχειρηματίας και όλες οι κινήσεις της έχουν να κάνουν με το συμφέρον της, ως προς τη διαφήμιση των επιχειρήσεών της. Ψάχνει πάντα την καλύτερη δυνατή τηλεοπτική διαφήμιση για να είναι γεμάτα τα μαγαζιά της.
    Αυτό είναι το κλειδί, μην ψάχνετε σε οικονομικές σχέσεις γιατί δεν υπάρχουν.

    (κάποιες ακόμα λεπτομέρειες είναι προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες που δεν είναι για συζήτηση, αλλά δεν αλλάζουν την ουσία του θέματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !