Χρήστος Φερεντίνος:Θα είχε ενδιαφέρον να παρουσιάσω το Χ-Factor

0
Ο παρουσιαστής του Deal Χρήστος Φερεντίνος, μιλάει στο X-Factor Magazine, για την επαναφορά του παιχνιδιού, τις κριτικές στη τηλεόραση αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το X-Factor.
«Στην πρώτη φάση του Deal έπαιξε για τριάμισι συναπτά έτη με μεγάλη επιτυχία. Είχε σταματήσει γιατί τότε ο ΑNT1 θεώρησε ότι έκανε το κύκλο του. Εγώ βέβαια θεωρούσα ότι είχε πορεία, αλλά ήταν μια απόφαση του σταθμού, και ήταν σεβαστή. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνηγορούν όπως το κόστος της εκπομπής, τα έσοδα, ο ανταγωνισμός. Τότε εγώ το είχα δει σαν άνω τελεία.»
Για τις κριτικές που δέχεται: «Με τις κριτικές δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Όταν μια κριτική είναι σκληρή αλλά θεωρώ ότι έχει βάση, δεν με πολυπειράζει. Παρ’ όλα αυτά έχουν γίνει και άδικες κριτικές, αλλά αυτές τις κάνω delete. Την περίοδο του Γιούρι Γκέλερ έτρωγα κάτι κριτικές μαχαιριές.»
Το ενδεχόμενο να παρουσίαζε αυτός το X-Factor. «Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παρουσίαζα ένα τέτοιο σόου, αλλά θεωρώ ότι κάθε πράγμα έχει το δικό του άνθρωπο. Το X-factor έχει το Ρουβά.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !