Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑGB NEWS:H μάχη στα πρωινά 10:00 με 13:00



Πάμε να δούμε τι νούμερα έκαναν χθες οι  δυο πρωινών εκπομπές στην ζώνη 10:00 με 13:00.
Στο γενικό σύνολο του πληθυσμού το 10 με 1 μαζί στην πρώτη θέση με 20,9%  και ακολούθησε ο «Καφές με την Ελένη» με 17,5%.
Στα νεανικά κοινά   22,5% έκανε Ελένη Μενεγάκή   ενώ την ίδια ώρα  το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 19,2%.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι σιγουρα σωστα τα νουμερα? Ο Αντ1 10-2 εκανε 16% στα νεανικα και στισ 2-4 πιο ψηλα. Αρα λιγο δυσκολο να εκανε 19,2% στις 10-1. Εκτος εαν ειναι καθαροι μεσοι οροι, αλλα νομιζω οτι Δευτερα βγαινουν αυτοι.
Ο χρήστης Tv nea © είπε…
αυτα ειναι τα νουμερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
den to les kai kala otan h elenh mou kanei 12karakia kia malista stis 12 an thumamai kala
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:06 Φετος μια χαρα παει ο Αλφα ειδικα στα νεανικα κοινα. Αν εξαιρεσεις το Πανω στην ωρα, στις υπολοιπες ωρες ειναι μεσα τον ανταγωνισμο. Δεν ειναι το Μεγα ο Αλφα. Για τα δεδομενα του κανει πολυ καλα νουμερα σε ολες τις ζωνες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.44 tι λες παιδακι μου που παει καλα στο συνολο τα πιο ψηλα ειναι 10-2 τις υπολοιπες ωρες ειναι παρα πολυ χαμηλα.Στο νεανικο ειναι της μενεγακη τα πιο ψηλα αλλα και αυτα εχουν πτωση που το ειδες οτι παει καλα???Ειναι δυνατον να κανει 17 και να λεμε οτι παει καλα ο αλφα.Φτασαμε να λεμε οτι ''για αλφα παει καλα''και με 17 να λεμε οτι εσκισε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
edw kai 2 meres einai elaxista psila mhn to kaneis kai thema
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας τα εχετε πρηξει με τα νεανικα κοινα, ελεος πια. Αν μια εκπομπη κανει μονοψηφια στο συνολο κ 10-11% στα "νεανικα" κοινα τι επιτυχημενη ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ? ,Ελεος πια με τις χαζες αναλυσεις. Κανονικα πολλες απο τις επκπομπες επρεπε να εχουν ηδη κοπει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οταν ενα καναλι (και συγκεκριμενα ολα) κυνηγουν το νεανικο κοινο μαλλον καποιο λογο θα εχουν. 12:28 Το ξερω οτι η Ελενη κανει τα πιο ψηλα νουμερα της ημερας και για αυτο και την θελουν στο καναλι. Αλλα ο Αλφα ειναι ενα καναλι της ταξης του 10-12% στο συνολο και ειναι ξεκαθαροι στο οτι κυνηγουν το νεανικα κοινο. Και σε αυτα τα κοινα μια χαρα παει και στην Prime time αλλα και εκπομπες οπως το Κους-Κους και το Δεστε τους ειναι ανεβασμενες σε σχεση με περυσι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
NAI "ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ" !!!! ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!!!! LOL LOL LOL
Ο χρήστης andrik είπε…
ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΕΛΕΝΗ ..SINEXIZEI KALA TO 1O-1
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to anebhke pou to eides esu?
Ο χρήστης Nikolakis είπε…
Εgw xestika gia to poios einai prwtos i deuteros,Giati aplws den tous xwneuw!
DEN ME NOIAZEI!!!!
*OLOI OI PARAPWNW TRWGESTE META3I SAS GIA MIA "VASSILISA"POU EXASE TON THRONO TIS TA TELEUTAIA XRONAKIA!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
NIΚΟΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Κ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΛΑΠΑ. ΕΙΠΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ,αν το προεκτυνες κ λιγο...
Ο χρήστης Nikolakis είπε…
to proektina ligaki?diladi?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sorry ηθελα μα να πω να το προεκτινεις κ σε αλλες εκπομπες αυτο που γραφεις, ρουφα το αυγο σου!!!
Ο χρήστης Nikolakis είπε…
ti akrivws na roufi3w?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το πουτσο μου ρουφα