Ticker

10/recent/ticker-posts

Χριστίνα Παππά:Ναι,νοικοκυρές!» απαντά με νόημα σε όσους ειρωνεύονται τη συγκεκριμένη έννοια

Όσα συνδέουν τις Real Housewives Χριστίνα Παππά και την Τζο Τόγκου έιναι πολλά και είναι αποφασισμένες να κάνουν μαζί ακόμη περισσότερα.
Εχουν ίδιο γούστο, ίδιο χιούμορ, έχουν περάσει από δύο γάμους και δύο διαζύγια και έχουν αποκτήσει από ένα γιο. Φέτος συνυπάρχουν στο καινούργιο ριάλιτι "Real Housewives of Athens" του ΑΝΤ1 και παράλληλα υπογράφουν την πρώτη τους σειρά ρούχων.
«Ναι, νοικοκυρές!» απαντά με νόημα η Χριστίνα σε όσους ειρωνεύονται τη συγκεκριμένη έννοια. «Γιατί όταν μια γυναίκα είναι μητέρα, μόνη και εργάζεται, όταν τα κάνει όλα αυτά, είναι νοικοκυρά, είτε τους αρέσει, είτε όχι», προσθέτει η γλυκιά ηθοποιός,σε συνέντευξη στο περιοδικό OK!
«Αισθάνομαι και άντρας και γυναίκα του σπιτιού», λέει στην ίδια συνέντευξη η Τζο, ομολογώντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες», αναφερόμενη στις μονογονεϊκές οικογένειες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια