Θανάσης Πάτρας:Υπάρχει μια τάση που δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα ριάλιτι μαγειρικής

0
Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «Super Star», ήταν ο Θανάσης Πάτρας. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα ριάλιτι μαγειρικής και τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ.
Για τα ριάλιτι μαγειρικής: «Υπάρχει μια τάση που δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους εκπομπές. Εγώ δεν έχω γνώσεις στη μαγειρική, αλλά τώρα μαθαίνω κάποια πράγματα από την εκπομπή που παρουσιάζω από πέρσι. Η Μανωλίδου, ο Πάτρας, η Μπουλέ, δεν κρίνονται ως μάγειρες. Είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και καλείσαι να κάνεις φέτος αυτό, του χρόνου το άλλο...». Και συνέχισε: «Ο παρουσιαστής δεν γίνεται να κριθεί από το αν έχει γνώσεις ή όχι. Ωστόσο, για να το υπηρετήσεις σωστά κάποιες γνώσεις πρέπει να τις έχεις. Τη Μανωλίδου δεν την είδα».
Για τη σχέση του με τον Γρηγόρη και τη Νάντια: «Μεταξύ Μανωλίδου και Νάντιας, εγώ προτιμώ τη Νάντια γιατί είναι φίλη μου, την ξέρω. Είναι δίλημμα να διαλέξω μεταξύ Νάντιας και Γρηγόρη για το ποιον θα επιλέξω να δω. Ο Γρηγόρης είναι και συμπαραγωγός μου».
Ο Θανάσης Πάτρας έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας: «Η κουζίνα στην τηλεόραση είναι μια τάση που αγγίζει την κορυφή. Βέβαια, αυτή η τάση σιγά σιγά θα αρχίσει να φθίνει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !