Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

 Πες το στο"Tv nea"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjAht5qrXjQWj0cG6-qgE9X0zB3WlX5eSLQxoief4F2AxeSeHAOp2TliBZC0_eOeVpJ_9tnecqPIEOzRIcy7ygcd97HYZxTICwd6zMST7-mBnm85lI2Cqtvh7FCPYH8itZl_gKZbfmwB2k/s1600/%CE%A0%CF%8E%CF%82+%CE%B7+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7+%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7+%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%9C%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BF+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%3B.jpgΓεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969. Ξεκίνησε ως μοντέλο και αργότερα την γνωρίσαμε μέσα απο την εκπομπή του mega channel ''ΚΟΚΤΕΙΛ'' δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα, επίσης σαν συμπαρουσιάστρια, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο ίδιο κανάλι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου. Το 1995 φεύγει απο το mega και πάει στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας τον ''ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ''. Την ίδια χρονιά πρωταγωνιστεί και στο σήριαλ του ΑΝΤ1 ''ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ'' μα�! �ί με τον Κώστα Καρρά και σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα Δήμήτρη Αποστόλου. Στον ''ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ'' μένει έως και το 2005 (έχοντας ολοκληρώσει 10 χρόνια πετυχιμένης παρουσίας) και κάνει μεταγραφή για τον ALPHA. Aπο το 2005 έως τώρα παρουσιάζει το πρωινό μαγκαζίνο του ALPHA ''KAΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ''. Το 2001 παντρεύεται τον Δ/ντη προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και αποκτούν μαζί 3 παιδιά τον Άγγελο-Ιωάννη την Λάουρα και την Βαλέρια. Στις 29 Ιανουαρίου 2010 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους.
"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλα πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους".
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. I eleni den exei peiraksei pote kanenan, den exei pei gia kanena kako logo kai omos oloi tin fetini xronia tis ekanan polemo. Aneleito polemo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο τους ενοχλει η ελενη ειναι υπερανω, διαφορετικη απο ολους οταν κατι την ενοχλει απλα αδιαφορει.Αν ηταν σαν τους αλλους και κατινα καθε φορα που ακουγεται κατι για αυτην επρεπε να παιρνει τηλεφωνα και να ζηταει εξηγησεις να καλοπιανει τον εναν και τον αλλο επειδη δεν το κανει και ξερουν οτι ποτε δεν απανταει γραφει ο καθενας οτι του κατεβει.Ακομη πιστευω οτι την χτυπανε γιατι ειναι η πιο καλοπληρωμενη απο ολους αυτο και αν ενοχλει.Παντως η ζωη της δεν ηταν ευκολη και καθολου παραμυθι, ακομη και σχεση να εχει δεν νομιζω οτι ειναι ευτυχισμενη.Μεγαλωσε δυσκολα, παντρευτηκε δυο φορες χωρισε, οσοι την γνωρισαν λενε ποσο ηθελε να κρατησει αυτος ο γαμος για να χωρισει δεν νομιζω οτι απλα ερωτευτηκε και ετσι απλα χωρισε αυτα ειναι για τον κοσμο τι ζουσαν ξερουν μονο αυτοι. Η ελενη δεν ειναι επιπολαιος ανθρωπος Παταει στην γη γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com