Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκτος "Greek Idol" ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στο Greek Idol του Alpha, με σκοπό να βγεί πιο δυνατό από τον Μάρτιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Την παρουσίαση θα αναλάβει και πάλι η μοναδική -Ρούλα Κορομηλά, ωστόσο η κριτική επιτροπή δε θα παραμείνει η ίδια.
Η πρώτη αποχώρηση αφορά τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ο ποίος αποφάσισε να μη συνεχίσει στην κριτική επιτροπή του Talent Show.
«Πράγματι δεν θα είμαι στο επόμενο «Greek Idol» Ενημέρωσα τους υπεύθυνους της παραγωγής πως δεν σκοπεύω να συνεχίσω. » δήλωσε ο Δημήτρης στο newsit και συνέχισε «Δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να κάνω τηλεόραση. Μου έκαναν την πρόταση για το «Greek Idol», την αποδέχθηκα, δοκίμασα και… that’s it! Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Η δουλειά μου κι αυτό που αγαπώ είναι η μουσική.(...) Δεν μετανιώνω που συμμετείχα στο «Greek Idol».
Λέτε να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις; Λέτε να ξεκινήσουν και πάλι τα σενάρια για την ένταξη του Νίκου Καρβέλα στην επιτροπή του παιχνιδιού;

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Λιβιτσανου θα μεινει;
Ο χρήστης - Tαξίδης Γιάννης είπε…
Ακόμη δεν έχει ανακοινωση ούτε η ιδια, ούτε ο σταθμός κάτι συγκεκριμένο. Ωστόσο θεωρώ πως κατά πάσα πιθανότητα η Αντα δε θα συνεχίσει στο 2ο κύκλο του τalent show!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο κ. Κοντόπουλε. Όχι σαν τις ψωνάρες που έχουν μαζευτεί στη επιτροπή του X-factor.