Βάσια Λόη: Η αποδέσμευση από το Alter

3
Παρά το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι για 2+1 και καθημερινή εκπομπή 3,5 ωρών, όπως ανέφερε σήμερα η Βάσια Λόη στην ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Flash, σύμφωνα με το ρεπορτάζ την παρουσιάστρια του «Μεσημεριανού Express» προόριζαν από την επόμενη σεζόν για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ανακοινώθηκε να ξαναγυρίσει στο Σαββατοκύριακο μιας και πάρθηκε απόφαση για το καθημερινό Πολυ Mπλα Μπλα να περάσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Άντε Τατιάνα σουφεξε πάλι. Άλλη μια κενή θέση δημιουργήθηκε από το πουθενά.
Τυχαίο;Δε νομίζω;;;

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οπότε βρέθηκε ένα πρόσωπο για το β' Dancing... lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος πολλοί αναφέρθηκαν στο οτι ήρθε το τέλος των πρωιναδικων παλιάς μορφής. Η σεζόν αυτή όμως μας δείχνει οτι ήρθε το τελος της ΄΄Τατιανικής σχολής΄΄. Λέγοντας ΄΄Τατιανική σχολή΄΄ εννοώ όλα τα μεσημεριανά που κάποτε έκαναν υψηλές τηλεθεάσεις και φέτος βρέθηκαν να κάνουν με το ζόρι 2ψηφια νούμερα και να χάνουν κατά κράτος από τη 1000η επανάληψη του Κων/νου και Ελένης ή του ''50-50''. Και η φθίνουσα πορεία είχε ως αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου η πιο ισχυρή απο αυτές, η Τατιάνα. Στη συνέχεια την ακολούθησε η Λόη, μετά ποιά έχει άραγε σειρά?Το κόνσεπτ του μεσημεριανού τελείωσε, και του χρόνου στοιχηματίζω οτι καμία μεσημεριανή εκπομπή δεν θα κάνει 2ψηφια ποσοστά τηλεθέασης, και η Τατιάνα , σε όποιο κανάλι κι αν παει δεν θα ξανακάνει ποτέ τα νούμερα που έκανε στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vasia Loi kai xero pswmi!!!!Htane i kalyteri sto ALTER!!!!Makari na paei allou kai na skisei!!!!Ase tin Stamatina -to visma- kai tin skordalia na se thavoun.Tha pesoun k autes mes ston lako kapoia stigmi!!Vasia se agapame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kali tyxi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !