Κόπηκε η «Ομάδα Κόμπρα 11»

9
Βρέθηκαν αντικαταστάτες από το Miami

Αλλάζει η prime time του ALPHA για τρίτη φορά σε διάστημα είκοσι ημερών. Οι υπεύθυνοι είδαν και δεν αποείδαν με τα νούμερα της αστυνομικής σειράς «Ομάδα Κόμπρα 11» κι έτσι μετά από δοκιμές στο απογευματινό και στην υψηλή ζώνη η σειρά μπαίνει στο μπαούλο της ιστορίας.

Η διεύθυνση προγράμματος μένει πάντως πιστά στο είδος κι έτσι από την Δευτέρα στις δέκα το βράδυ επιστρατεύεται το «CSI:Miami» με re-runs του πρώτου κύκλου. 

Ο ALPHA σημειώνει εδώ και λίγες εβδομάδες τα χαμηλότερα ποσοστά από την ίδρυση του, με τους μέσους όρους ημέρας να έχουν κολλήσει στο μονοψήφιο.  

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλησπέρα! Και φυσικά η εταιρία παραγωγής της σειράς ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ το δελτίο τύπου για την είσοδο της σειράς στην Ελλάδα που αναρτήθηκε πριν δέκα μέρες στο site τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tin blepo apo ouggriko kanali, alla den exoun germanika. Stin ellada oi ipotitloi den poulane sta ksena. San na blepeis Esmeralnta sta ispanika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Esmeralda στα ισπανικά θα ήταν μια χαρά... Όπως μια χαρά ήταν οι λατινοαμερικάνικες σειρές τη δεκαετία του 90 που προβάλλονταν με υπότιτλους.. Βερόνικα Κάστρο στην ΕΤ2 και ξερό ψωμί...

    Η αποτυχία του Cobra 11 φυσικά και δεν οφείλεται στους υπότιτλους... Με το ίδιο σκεπτικό να μεταγλωττίσουμε και το True Blood και το Lost... Μη λέτε βλακείες και σας πάρει κανένας φωστήρας από κανάλι στα σοβαρά... Με όλη τη συμπάθεια το λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ.... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΖΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ(CSI, ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ, CRIMINAL MINDS)ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και πάλι, πόσο μου την σπάει όταν το Σάββατο σου ξεκινάει ήρεμα και καλά και εξελίσσεται σε Δευτέρα στο γραφείο… ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ή ΣΥΝΤΑΞΗ, τώρα! Χαχαχαχα

    10.04: Μεταξύ άλλων η Grundy Ufa και η FILMHAUS για τα εφέ. Υπήρχε και στο press-portal του RTL.

    10.13: Στην Ουγγαρία δεν είναι που η μεταγλώττιση γίνεται με ένα άτομο (συνήθως είναι και πάντα ο ίδιος τύπος?). Εκεί που παίζει στο RTLKLUB?

    10.23: Συμφωνώ!! Η σειρά είτε έπρεπε να είχε ξεκινήσει σε πιο πρόσφατους κύκλους (να βλέπεις την Opel Ascona να τινάσσεται στον αέρα δεν είναι κι ότι καλύτερο) ή θα έπρεπε να είχε μείνει στις χώρες που μεταδίδεται τώρα. Μάλλον το δεύτερο. Αν και επειδή έχουν υποτιτλιστεί σχεδόν 120+ επεισόδια φαντάζομαι πως θα δώσουν και Τρίτη ευκαιρία… αργότερα! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mr Sandman ksereis an exoun kanena latinoamerikaniko sto surtari?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχουν καποιες λατιν σειρες [οχι καινουργιες τις εχουν ξαναδειξει] κι ειπαν να μην παραξενευτουμε αν δουμε καμια ετσι ξαφνικα αλλα δεν το πιστευω!!!δεν νοιαζονται πλεον για τις λατιν σειρες παρολο που τους φερνουν νουμερα!!! καθονται μετα μονοψηφια!!!καλα να παθουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ama to metaglotizan xeirotera 8a pigene.I seires leei na provallonte stin afthentiki tous glossa.I meteglottisi rixnei tin piotita.Giati na diksoun csi reruns.Kainouria epeisodia na valoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !