Ο Στέφανος βγαίνει εκτός εαυτού μετά τη σύλληψη της Αντιγόνης και θεωρεί τον Μάνο και τον Πέτρο υπεύθυνους για τη φυλάκισή της.
Η οργή του είναι τέτοια που τον οδηγεί σε ακρότητες. Η Μελίτα προσπαθεί να καταλάβει ποιος από όλους της λέει την αλήθεια και καταλήγει να μαλώνει άσχημα με τον Πέτρο. Και η παρέα, όμως, δείχνει να διχάζεται για το αν εμπλέκεται ο Μάνος στην υπόθεση του φόνου ή όχι, μιας και στο παρελθόν είχε ξαναστήσει πλεκτάνη εις βάρος της Αντιγόνης. Στο μεταξύ, εκείνος πηγαίνει στην καινούρια του δουλειά, στο γραφείο του Μπέλλου και ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Η Μελίτα, προσπαθώντας να βρει απαντήσεις, έρχεται σε ρήξη με τον Στέφανο. Εκείνος την κατηγορεί ότι καλύπτει τον πατέρα της.


4 Σχόλια
eftixo spou tha sinexisti kai tou xronou afti i sira kai tha exoume na blepoume kati
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠ ΤΗ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΒΑΡΕΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ "σΤΡΑΤΟ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Κ Ο ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗς... ΚΛΑΦΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήxeste maw me ta kolomystika sas
ΑπάντησηΔιαγραφήKARMA
Η μεγαλύτερη μαλακία της Ακρίτα από γεννήσεως τηλεόρασης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com