DANCING WITH THE STARS 5ο live

2
Ένα show βγαλμένο από το σινεμά ήταν το 5ο live του DANCING WITH THE STARS. Τα 9 ζευγάρια προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό με το στιλ και τις χορευτικές τους δυνατότητες, χορεύοντας αγαπημένα τραγούδια μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών.


Πρώτος χόρεψε ο Σταμάτης Γαρδέλης με την ντάμα του ΄Εφη, το Φσσστ Μποινγκ σε συνδυασμό με το Αψού Γείτσες! Οι κριτές ήταν πιο αυστηροί μαζί τους αυτή την εβδομάδα και τους βαθμολόγησαν με 31 βαθμούς. Η Πηγή Δεβετζή με τον Παναγιώτη μας χόρεψαν το Mama Mia των Abba από την ομόνυμη ταινία! Μια χορογραφία γεμάτη ακροβατικά που τους χάρισε 32 βαθμούς! Ο Δημήτρης Βλάχος και οι Μαρία ντυμένοι Blues Brothers χόρεψαν με κέφι και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές και 34 βαθμούς! Ο Σάββας Πούμπουρας και οι Έμιλυ χορεύοντας το τραγούδια από την ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο» εντυπωσίασαν ιδιαίτερα με το φινάλε τους.
Οι κριτές τους έδωσαν 31 βαθμούς! Ο Μιχάλης Ζαμπίδης νόμιζε ότι η Αννα του έκανε πλάκα όταν του είπε ότι έπρεπε να χορέψουν το τραγούδι «Σαν με κοιτάς» από την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι. Τα κατάφερε όμως και οι κριτές τους βαθμολόγησαν με 32 βαθμούς! Η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Ριχαρντ μετέτρεψαν το πλατό σε ντίσκο χορεύοντας το Staying alive και απέσπασαν τέσσερα 9άρια από τους κριτές! Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Ηλίας σε μία χορογραφία από την ταινία Dirty Dancing δέχτηκαν κολαυκευτικά σχόλια που έκαναν την Ευγενία να δακρύσει αφού ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη αυτή την εβδομάδα! 34 βαθμοί ήταν δικοί τους! H Έρρικα Πρεζεράκου ως Pretty Woman και ο Θοδωρής ως Richard Gere εντυπωσίασαν ακόμα μια φορά με την πρωτότυπη αλλά και sexy χορογραφία τους που βαθμολογήθηκε με 35 βαθμούς! Τέλος η Πατρίτσια Περιστέρη και ο Αλέξανδρος μας θύμισαν την ταινία Flashdance χορεύοντας το What a Feeling με το οποίο κέρδισαν 33 βαθμούς από τους κριτές.
Η βραδυά όμως είχε και εκπλήξεις! Η Καλομοίρα ως special guest star χόρεψε το La bamba με καβαλιέρο τον Ηλία Μπούτση που ήταν χορευτικό ζευγάρι με τη Βίκυ Κουλιανού πλατό του DANCING WITH THE STARS. Η Καλομοίρα έχοντας μόλις ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου της CD, παρουσίασει το νέο της τραγούδι “Please don’t break my heart” ζωντανά στον ΑΝΤ1, συνοδευόμενο από μία εντυπωσιακή χορογραφία! Στο τέλος της βραδυάς δυστυχώς αποχώρησε η Πηγή Δεβετζή και ο Παναγιώτης. Το χορευτικό ραντεβού με το Dancing with the stars ανανεώνεται για την επόμενη Κυριακή στις 21:00.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !