Την απάντησή της στην κριτική που της έχει ασκηθεί όλες αυτές τις μέρες δίνει η Ευγενία Μανωλίδου στην κάμερα του Star.«Θα προτιμούσα να μέναμε στα πράγματα τα οποία κάνω, δηλαδή στον τρόπο που ειμαι κριτική επιτροπή, εάν αρέσω, εάν δεν αρέσω, στον τρόπο που χορεύω. Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο για μένα να με κρίνουν ως άνθρωπο εκείνοι οι οποίοι δεν με ξέρουν καθόλου και δεν με εχουν γνωρίσει και ποτε».
Πόπη Διαμαντάκου στα «Νέα»: «Το ζεύγος Μανωλίδου - Γεωργιάδη εχει πετύχει τη συνταγή να τροφοδοτούν ο ενας την περσόνα του αλλου, αποτελώντας οι δυο τους μόνιμη ατραξιόν του τηλεθεάματος. Αυτος είναι προφανώς και ο στόχος τους».
Η Ευγενία απαντά: «Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι μου για πρώτη φορά. Ζήτησα από τον άνδρα μου να έρθει στο πλατό. Ειχε να πάει σε τρία διαφορετικά μέρη που τον είχαν καλέσει επέλεξε να είναι μαζί μου, γιατί ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μαζί. Άκουσα τα χίλια μύρια από ανθρώπους που ενδεχομένως δεν εχουν νιώσει την αγάπη όπως την εχουμε νιώσει εμείς, λυπάμαι πολύ πραγματικά», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της η μαέστρος, πετώντας μπηχτές που δύσκολα θα μείνουν αναπάντητες.

5 Σχόλια
H MANWLIDOU THEA KAI SHMERA PRWTH THE EINAI STHN KATATAKSI TOU SHOW
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΓΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήγια το πεοη αναρτηση σας tv nea θελουμε τηλεοπτικα νεα
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΩ, ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.. ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΟΡΙΟ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ TV NEA, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ONOMA tv nea ειναι αλλα 4 ατομα δεν γραφεις μονο σε εναν αλλα αυτο μερικοι δεν το χουν καταλαβει
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com