Η μπηχτή Μακρυπούλια (ΑΝΤ1) για Alpha

8
Χθές στο Dancing with the stars η Ζέτα Μακρυπούλια, μετά το χορό του Σάββα Πούμπουρα έκανε ένα σχόλιο που όλοι όσοι ήξεραν την περίπτωση του Σάββα, κατάλαβαν.
Ζέτα Μακρυπούλια: "Σάββα, χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα καλύτερα εδώ. Είσαι πολύ έντιμο παιδί και η εντιμότητα μόνο μπροστά μπορεί να σε πάει".

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από πότε η κ. Μακρυπούλια ξέρει τι θα πει εντιμότητα; Από το autocue, μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e kala kai elega den tha sxoliasei kapoios malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 21:05:26 -24:14:11: DANCING WITH THE STARS--- 30.7(νεανικό),31.4(σύνολο)

    21:15:30 -22:45:46: ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ,Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ--- 21.7(νεανικό),20.2(σύνολο)

    20:58:43 -22:55:04: ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ CELEBRITES--- 16.0(νεανικό),15.0(σύνολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη χώρα μας θεωρούμε επιτυχία μια εκπομπή που τροφοδοτεί με κουτσομπολιά όλες τις υπόλοιπες και όχι εκείνη που υπακούει σε υψηλά στάνταρ
    Μάθαμε ότι τηλεόραση είναι προγράμματα που προσφέρουν σατιρικά στιγμιότυπα σε εκπομπές οι οποίες από χιουμοριστικές έχουν εξελιχθεί σε διαμορφωτές της τηλεοπτικής αισθητικής. Εγχώριο παράδοξο και αυτό. Αλλωστε, σε εποχές οικονομικά δύσκολες, είναι πολύ εξυπηρετικό στόχος ενός προγράμματος να είναι η ίντριγκα που θα απασχολήσει τα...


    μεσημεριανάδικα πάνελ και όχι η καλή παραγωγή. Το πρώτο φυσικά είναι εύκολο να επιτευχθεί, ενώ το δεύτερο, η καλή παραγωγή, απαιτεί ταλέντα και γνώσεις, που κάθε άλλο παρά βρίθουν στα επιτελεία των καναλιών. Το βλέπουμε να συμβαίνει στο «Dancing with the stars», που επ΄ ουδενί διαθέτει stars με την έννοια που τους δίνουν οι εξελιγμένες αγορές της σοουμπίζνες. Ουδεμία σχέση έχει με το αντίστοιχο αμερικάνικο.

    Ελάχιστοι, αν όχι ουδείς, εκ των συμμετεχόντων μπορούν πραγματικά να χορέψουν. Απλώς εκτελούν μερικά βήματα σαν μαθητούδια που παπαγαλίζουν, άτεχνα και μάλλον αστεία σε πολλές περιπτώσεις, καθώς ορισμένοι, κυρίως ορισμένες, μοιάζουν με ψωνισμένους εφήβους οι οποίοι ναρκισσεύονται στον καθρέφτη τους παίρνοντας πόζες που έχουν δει στο σινεμά. Ολο αυτό θα ήταν καλό υλικό για σάτιρα μιας τηλεοπτικής αποτυχίας. Κι όμως, θεωρείται σόου και συζητούνται οι χορευτικές ικανότητες εκείνων ακριβώς που δεν μπορούν να χορέψουν. Ενώ ειδικοί του χορού, μέλη της κριτικής επιτροπής, εφευρίσκουν απίθανα επιχειρήματα προκειμένου να ενθαρρύνουν τους έχοντες «δυο- δεξιάπόδια» να συνεχίσουν.

    Ολο αυτό δεν είναι παρά το πρόσχημα για ένα τηλεοπτικό υλικό ίντριγκας που αξιοποιείται σαν παραγέμισμα άλλων τηλεοπτικών εκπομπών. Η παρουσία του Γιάννη Λάτσιου, η πασχαλιάτικη «κοπάνα» της Ματθίλδης Μαγγίρα, η «απιστία» του Σάββα Μπούμπουρα προς τον Αlpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που κατέληξε σε αποπομπή του από το κανάλι- να μην ξεχάσουμε και τη συμμετοχή της πασίγνωστης ατραξιόν «Ευγενία- Αδωνις»- είναι όλο κι όλο το «θέαμα» που προσφέρει το σόου.

    Η συμμετοχή του Αλέξη Κωστάλα στην κριτική επιτροπή, ο οποίος ουδέποτε έχει εκτεθεί σε τηλε-ίντριγκες, έχει μακρά θητεία και εμπειρία στην παρουσίαση θεαμάτων υψηλής αισθητικής και αίφνης, βρίσκεται να ενισχύει με το κύρος και την προσωπική, επαγγελματική του ιστορία ένα είδος τηλεόρασης που αντιστρατεύεται όσα έχει υπηρετήσει μια ολόκληρη ζωή. Να είναι ο φιλανθρωπικός στόχος η αιτία;

    Πάντως, το τελευταίο που έχει μέχρι στιγμής τονιστεί είναι η φιλανθρωπική διάσταση του εν λόγω τηλεθεάματος, το οποίο κάθε άλλο παρά υπηρετεί την ιδέα της συμπόνιας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέχρι στιγμής αποτελεί μόνο το άλλοθι για να ενισχυθεί το τηλεοπτικό προφίλ (η διασημότητα) όσων παίρνουν μέρος ώστε να την αξιοποιήσουν οι ίδιοι ή και το κανάλι που τους χρησιμοποιεί επαγγελματικώς. Πρακτικές μιας αγοράς που μόνο την κοινωνία των μετριοτήτων και των στεγανών ενισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ax nai klapse pou skizei kati pou pragmatika akizei na dei kapoios, etsi eiste ekei sto mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kale 9:24 den ergazomai sto mega kai omws den vlepw to dwts pws sou fainetai afto?! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !