Κάποιοι όμως το έχουν άμεσα ανάγκη…
Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης και η ομάδα του έρχονται στον ΑΝΤ1 αυτό το Σάββατο 27/3 και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ, για να κάνουν το όνειρο αυτών τον ανθρώπων πραγματικότητα!
Κάθε εβδομάδα, η εκπομπή βοηθά μία οικογένεια να μπει ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στο σπίτι των ονείρων της και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Οι οικογένειες που επιλέγονται, έχουν πραγματικά ανάγκη ένα όμορφο και πρακτικό σπιτικό και μία καλύτερη ζωή.
Στην πρεμιέρα της εκπομπής αυτό το Σάββατο, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του αναλαμβάνουν να βοηθήσουν την τετραμελή οικογένεια Λαγού που,
Ο Νίκος και η Λίλυ – που έχουν παραμείνει ανύπαντροι λόγω των οικονομικών δυσκολιών τους – έχουν δύο παιδιά: τον 10άχρονο Λούκα κι ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Πρόσφατα ο Νίκος αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του και χωρίς πλέον κανένα έσοδο, δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο εξοχικό των γονιών του στην Αρτέμιδα, ένα σπίτι που δεν είχε ούτε θέρμανση!
Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση του Νίκου Λαγού για βοήθεια. Οι άνθρωποι της εκπομπής έστειλαν την οικογένεια Λαγού για διακοπές στo εξωτερικό, αφήνοντας το σπίτι στα χέρια του Σπύρου Σούλη και της ομάδας του, που αποτελείται από έμπειρους και ικανότατους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων. Μέσα σε 3 μόνο μέρες, έκαναν το «θαύμα» τους: εργάστηκαν πυρετωδώς και μεταμόρφωσαν στην κυριολεξία τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, δημιουργώντας ένα όμορφο, ζεστό, ασφαλές και ολοκαίνουργιο σπιτικό!
Μια απίστευτη έκπληξη περιμένει την οικογένεια Λαγού όταν θα επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ μία δεύτερη, εξίσου μεγάλη έκπληξη περιμένει τη μητέρα της οικογένειας, Λίλυ…
Ο Σπύρος Σούλης μας βάζει ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στο σπίτι των ονείρων μας, κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1


7 Σχόλια
athlio reality me klamata
ΑπάντησηΔιαγραφήkala e tha skisei einai san to extreme make over home edition , basika etsi k alliws tha skisei logo wras kaneis den blepei to taxi girl
ΑπάντησηΔιαγραφήela re papagale mathe na eisai kai ligo antikeimenikos, malaka ksekoliari, albane , eleos
ΑπάντησηΔιαγραφήo ant1 akolouthei kata gramma to athlio programma tou alpha
ΑπάντησηΔιαγραφήNAI ME LAZOPOYLO APENANTI THA XESEI!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήSOLO ANTIGRAFES APO TON ALPHA O ANT1
FYSIKA AN O SPIROS SOULIS ITAN STON ALPHA EDO MESA THA ELEGAN TA XEIROTERA...TORA POY EINAI STON ANT1 THA TON KANOUN K AGALMA
Σισση φειδα είναι μόνο μια! Θα τον εκσφενδινισει με τα τακουνια της!
ΑπάντησηΔιαγραφή10:46
ΑπάντησηΔιαγραφήPes taaa!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com