Το είδατε σήμερα;
Η Ελεονώρα Μελέτη ηταν στον ΑΝΤ1 και στο 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ ,φυσικα η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε πάτημα για να πετάξει τα καρφιά της για το κανάλι που την ανέδειξε. Άσχετα που έλεγε πολλές φορές ότι ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 για την ευκαιρία που τις έδωσε ο Μελέτη κατά κάποιον τρόπο έθαψε το κανάλι μιλώντας για ηγεσίες και για αξιωματικούς που την δυσκόλευαν.
Πάμε να μάθουμε τώρα τι έγινε όσοι ώρα ήταν η κυρία Μελέτη στα STUDIO ΚΑΠΑ.
Σήμερα περά από την Ελεονώρα Μελέτη (πρώην παρουσιάστρια ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΦΕ) ήταν καλεσμένος και ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ (πρώην συμπαρουσιαστεις τις Μελέτη και του ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΦΕ).
Κατά έναν παράξενο λόγο όλοι είχαν εξαφανιστεί..κρυφτεί.. ένας θεός ξέρει. Γιατί έφυγε τόσο γρήγορα ο ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ;
Φυσικά τα βλέμματα όλων μέσα εκεί ήταν σταρμενα στο αν θα συναντηθούν Λίτσας Πατέρα και Ελεονώρα Μελέτη πράγμα που δεν έγινε διότι η πρώτη εξαφανίστηκε.
Αμάν κυρία Πατέρα ούτε ένα γεια;
Παμε τωρα στο 10 με 1 μαζι.
Απαράδεκτος ο Σπύρος Χαριτατος σήμερα..Την παλεύεις παιδί μου; Δουλεύεις σε αυτό το κανάλι, μην το παίζει υπεράνω γιατί θα φας τα μούτρα σου.. ,σου έδωσαν πολλές ευκαιρίες στον ΑΝΤ1. Καλός η κακός ο ΑΝΤ1 ξέρει να φτιάχνει TV STAR αλλά ξέρει και να του καίει ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕ..

4 Σχόλια
Milame gia megali axaristia !!!