Συνέντευξη Δανδουλάκη-Ρουμελιώτη-Οικονομάκου στο TV Zapping

Ανώνυμος
2

Αντίζηλες για τον έρωτα

Ημερομηνία: 28/08/2009

Συνεντευξιαζόμενος: Κάτια Δανδουλάκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αθηνά Οικονομάκου

Συντάκτης: Βασίλης Μπουζιώτης, Μαρία Μπακοπούλου

Η σημαντικότατη Κάτια Δανδουλάκη «επιστρέφει» δυναμικά στο γυαλί και δη σε καθημερινό, επειδή δελεάστηκε, όπως μας λέει, και από το δυνατό σενάριο και από τον ρόλο - έκπληξη που της προτάθηκε να παίξει. Για αυτό το νέο της «στοίχημα» μας μιλά, έχοντας πλάι της - και στο εξώφυλλό μας και στη συνέντευξή μας - δύο εξαιρετικά ταλαντούχα κορίτσια που υπόσχονται τα καλύτερα. Ο λόγος για την ήδη γνωστή Ευδοκία Ρουμελιώτη και την τάχιστα ανερχόμενη Αθηνά Οικονομάκου που… λένε τρελά. Πάμε, λοιπόν, να μιλήσουμε με όλες τους και να σας δώσουμε μια πρόγευση της φιλόδοξης καθημερινής σειράς του MEGA που θα…δίνει σκυτάλη στα «Μυστικά της Εδέμ»! Πάμε στο «Η ζωή της άλλης»!

Κάτια Δανδουλάκη

Δεν… γύρισες την πλάτη σου στην τηλεόραση όπως πίστεψαν πολλοί.

Επειδή έμεινα λίγο καιρό… εκτός, πάει να πει πως… γύρισα την πλάτη μου στην τηλεόραση; Αν είναι δυνατόν! Δεν ανήκα ποτέ μου στους συναδέλφους που…σνόμπαραν την τηλεόραση και που την έβλεπαν ως… πάρεργο ή ως… αγγαρεία - υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δυστυχώς. Σε ό,τι έκανα στο γυαλί από πολύ νεότερη, έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και αντιμετώπιζα πολύ σοβαρά και την όλη δουλειά και τον ρόλο που μου δινόταν… Είναι ένα σπουδαίο μέσον η τηλεόραση, μου άνοιξε και… πόρτες και με βοήθησε να δώσω σάρκα και οστά στα θεατρικά μου όνειρα.Της οφείλω πολλά λοιπόν και δεν έχω κανένα λόγο να…απέχω απ' αυτήν. Απλώς, θέλω να κάνω δουλειές, όταν κάτι με κεντρίζει και με ιντιγκάρει και όχι να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το… κάνω!

Τι σε κέντρισε - ιντριγκάρισε, λοιπόν, στο να πεις «ναι» σ’αυτή τη σειρά;

Με κέντρισε το γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις καλογραμμένο σενάριο που έφτιαξε ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, η συνεργασία με τον Δημήτρη Αρβανίτη - έχει μια δημιουργική τρέλα και μια μοντέρνα άποψη στην υποκριτική και το στήσιμο των σκηνών μού αρέσει πολύ! - όπως και το ότι πρόκειται για παραγωγή της «Ανωσης», που φτιάχνει πάντα δυνατές δουλειές, αλλά και το ότι υπάρχει μια γερή ομάδα ηθοποιών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! Δεν είναι αρκετά ατού για να πεις το «ναι»;

Φυσικά! Με εντυπωσίασε - και το ξαναείπαμε - που παίζεις μια… γιαγιά!

Θα σου πω και πάλι αυτό που σου είχα πει στο τηλέφωνο όταν και πάλι με είχες ρωτήσεις πριν καν αρχίσουμε γυρίσματα!Προτιμώ να λένε: κοίτα μια νέα, ωραία…γιαγιά, παρά να λένε: κοίτα που παίζει την…μπεμπέκα (γέλια). Μακριά από μένα τέτοια «κολλήματα».Βρήκα τον ρόλο ενδιαφέροντα, την όλη δουλειά εξαιρετικά φιλόδοξη, αλλά και υποσχόμενη και δεν με σταμάτησε το ότι μου πρότειναν να παίξω τη… γιαγιά! Αν είναι δυνατόν!

Παίζεις την Κάτια που θα τη δούμε σε διαφορετικές… στιγμές της!

Η εξέλιξη του ρόλου που παίζω είναι απίστευτη… Θα δείτε μια πολύ δυναμική, αυτοδημιούργητη γυναίκα που μοιάζει να τα έχει λύσει όλα, να ζει την πλήρη ανατροπή. Ενα λάθος που είχε κάνει στο παρελθόν θά ’ρθει να ζητήσει δικαίωση κι αυτό θα της γκρεμίσει όσα είχε φτιάξει…Θα βρεθεί μέχρι και χωρίς λεφτά κάποια στιγμή!Αναμείνατε!

Σε βρίσκω στον… απόλυτο μαραθώνιο! Σαρώνεις την Ελλάδα ως… Μήδεια (σ.σ. στο έργο του Μποστ που σκηνοθέτησε ο Φιλιππίδης… δίνει ρέστα και αποθεώνεται παίρνοντας και διθυραμβικές κριτικές!), κάνεις γυρίσματα για τη σειρά του MEGA, τέλειωσες μόλις το τέλειο γκεστ που έκανες στο «Σ’αγαπάω... πάρκαρε» και ετοιμάζεις και τη νέα παραγωγή για το θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».Τρέξε Κάτια, τρέξε (γέλια).

Τι να κάνω η γυναίκα; Στον Πέτρο που λατρεύω δεν μπορούσα να πω «όχι» και τη χαίρομαι την τόση επιτυχία της «Μήδειας», στη σειρά και πάλι δεν μπορούσα να πω «όχι» γιατί με κέντρισε, στη Σεμίνα και στο
«Mediasoup» δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι παρούσα και αλίμονο αν δεν έκανα και νέα παραγωγή στο θέατρό μου… Δεν θα γκρινιάξω, γιατί, παρά την κούραση, απολαμβάνω όλα τα… χτυπήματά μου!Ολα!

Σημασία έχει να αγαπάς - και προσθέτω το Να αγαπάς ό,τι κάνεις!

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη! Σημασία έχει να αγαπάς ό,τι κάνεις… Κι εγώ δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι αν δεν το αγαπώ πραγματικά. Του δίνομαι με όλο μου το είναι και προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα… Αυτή είναι η συμβουλή μου στους νέους ηθοποιούς. Να αγαπούν αληθινά αυτό που κάνουν και να κάνουν το καλύτερο πάντα!

Στο εξώφυλλό μας ποζάρεις με δύο πολύ ταλαντούχες ηθοποιούς…

Πολύ ταλαντούχες όπως το λες! Εχουν ικανότητες και δυνατότητες, έχουν δεινότητα, δουλεύουν σκληρά και αποτελεσματικά και παράλληλα είναι δύο υπέροχα κορίτσια, γλυκά μα και εξαιρετικά συμπαθητικά…

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Φέτος κάνεις διπλό «χτύπημα» μέσα από τη συχνότητα του MEGA, τόσο από την καινούρια καθημερινή σειρά όσο και από την «Πολυκατοικία»…

Και θέατρο, μην το ξεχνάμε… Πραγματικά είναι ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, αλλά πολύ δημιουργικός. Καταρχήν ο ρόλος μου στην «Πολυκατοικία», που ήταν κάτι που αγάπησα πάρα πολύ και το έκανα με πολλή όρεξη γιατί ήταν κάτι που ήταν εντελώς κάτι έξω από εμένα. Κι αυτό είναι που δίνει δύναμη σε έναν ηθοποιό. Δυστυχώς φέτος θα εμφανίζομαι μόνο ανά πέντε επεισόδια, γιατί ήταν κάτι που διασκέδαζα πάρα πολύ που το έκανα.

Εδώ και τέσσερις μήνες υποδύεσαι την Ελπίδα στη «Ζωή της άλλης». Περιέγραψέ μου τον ρόλο.


Η Ελπίδα είναι ένα κορίτσι που ξεκινά τώρα τη ζωή του, έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο. Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικά καλόκαρδο, χωρίς αυτό να την κάνει χαζή καθώς είναι πανέξυπνη. Ωστόσο, αυτή η καλοσύνη της, μέχρι σημείου αφέλειας, είναι που την κάνει μερικές φορές να μπαίνει σε περιπέτειες. Είναι το θετικό στοιχείο της σειράς, η κοπέλα που παρά τα εμπόδια, πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά….

Η καλοσύνη μάς βάζει συχνά σε περιπέτειες…


Η Ελπίδα μόνο περιπέτειες έχει στον δρόμο της. Είναι τόσο καλόκαρδη που δεν σκέφτεται το καλό. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει κακία, ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν το καλό της, που φυσικα δεν είναι καθόλου έτσι…

Το εντελώς αντίθετο είναι η «κολλητή» της, η Ξένια…

Ναι, η Ξένια στην ουσία θέλει να κλέψει τη ζωή της Ελπίδας. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν μεγαλώσει μαζί, η Ξένια είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει στον κόσμο η Ελπίδα, ωστόσο εκείνη υφαίνει μια συνωμοσία που θα έχει πολλές ανατροπές….

Κι ένας άντρας θα είναι αυτός που θα μπει ανάμεσά τους… ο Στέφανος.

Ο Στέφανος - Οθων Μεταξάς - είναι ο άντρας που γνωρίζει η Ελπίδα από την πρώτη στιγμή που πατά το πόδι της στην Αθήνα. Τον αγαπά πραγματικά και στην πορεία θα δούμε ότι η Ξένια θέλει να της τον πάρει, όπως θέλει να πάρει όλη της τη ζωή, καθώς στην ουσία θέλει να εξοντώσει την Ελπίδα για να μην αποκαλύφθεί το σχέδιο που έχει οργανώσει.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον τηλεοπτικό σου παρτενέρ;


Ο Οθων είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολύ χιούμορ κι εγώ πραγματικά «δένω» πάρα πολύ με τέτοια άτομα, με κερδίζουν αμέσως. Οπότε δεν γίνεται να μην τα πάμε καλά.

Στη σειρά συνεργάζεσαι και με την Κάτια Δανδουλάκη, που, όπως θα δούμε στην πορεία της, αποδεικνύεται ότι είναι η γιαγιά σου…

Χάρηκα πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με την Κάτια Δανδουλάκη και διαπίστωσα αυτό που μου έλεγαν πολλοι συνάδελφοι αλλά στο πολλαπλάσιο… Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο δοτικό άνθρωπο, που αφήνει χώρο στον συμπρωταγωνιστή της και τον ενθαρρύνει. Είναι πολύ σπάνιο αυτό να το δεις σε ηθοποιό. Εξάλλου, είναι φοβερή η θετική ενέργεια που εκπέμπει σαν άνθρωπος. Πραγματικά είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί της και όχι μονο με την Κάτια Δανδουλάκη, αλλά και με το υπόλοιπο καστ. Θεωρώ ότι η σειρά έχει ευτυχήσει σε όλους τους τομείς και στους ηθοποιούς.

Αθηνά Οικονομάκου

Σε ξέρουμε πολύ λίγο… Πώς από έναν μικρό ρόλο στο «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο»' πήρες έναν από τους πιο αβανταδόρικους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Η ζωή της άλλης» στο MΕGΑ;

Μέσα από πάρα πολλές οντισιόν. Και το αστείο είναι ότι, ενώ με είχαν επιλέξει να είμαι στη σειρά, δεν μου το έλεγαν γιατί δεν είχαν αποφασίσει αν θα έκανα την Ξένια - την κακιά - ή την Ελπίδα την καλή. Και να σας συστηθώ, λοιπόν. Η καταγωγή μου είναι από τη Μάνη, εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια και έφυγα για να έρθω στην Αθήνα να σπουδάσω στη Γεωπονική Σχολή. Στην πορεία, όμως, με κέρδισε η ηθοποιία και σιγά - σιγά και με βήματα μικρά και πολλές οντισιόν πήρα τον ρόλο της Ξένιας.

Πώς ένιωσες όταν στο ανακοίνωσαν;

Τρελάθηκα από τη χαρά μου, εννοείται. Πρωταγωνιστικός ρόλος σε καθημερινή σειρά είναι το όνειρο κάθε νέας ηθοποιού. Στη συνέχεια, τη χαρά μου διαδέχτηκε φόβος αν θα μπορέσω να τα καταφέρω, να ανταποκριθώ γι' αυτό που με επέλεξαν. Μετά άρχισαν τα γυρίσματα, δεν είχα και πολύ χρόνο πια να το σκεφτώ…

Είπες ότι σε επέλεξαν τελικά να κάνεις την Ξένια… Σύστησέ μας την Ξένια, λοιπόν.

Η Ξένια είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα που έχει υποφέρει πολύ στη ζωή της. Γι' αυτό και όταν μεγαλώνει, όσα έχει πάθει και βιώσει της βγαίνουν σε κακία. Είναι ένα κορίτσι που οι γονείς του το παράτησαν στα σκουπιδια του ορφανοτροφείου, κανείς πια δεν έχει έρθει να ρωτήσει για εκείνη. Θα έλεγα ότι δικαιολογείται λίγο αυτή η κακία που νιώθει

Οπότε φαντάζομαι το μίσος της όταν διαπιστώνει ότι η καλύτερη της φίλη στο νηπιαγωγείο, είναι γόνος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειές της Αθήνας.

Τότε είναι που εξοργίζεται ακόμα περισσότερο γιατί βλέπει τη ζωή που θα ήθελε να ζει εκείνη, να χαρίζεται απλόχερα σε μια άλλη κοπέλα και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή όλο το σχέδιό της.

Ενα σχέδιο που περιλαμβάνει ακόμα και την κλοπή του άντρα της καλύτερής της φίλης μαθαίνω...

Δεν είναι ακριβώς κλοπή, γιατί η Ξένια τον Στέφανο (Οθων Μεταξάς) θα δούμε ότι τον πλησιάζει και τον ερωτεύεται πριν καν μάθει ότι είναι ο αγαπημένος της Ελπίδας. Τότε είναι που παίρνει ακόμα μία απογοήτευση και βάζει σκοπό, πέρα από όλα τα άλλα, να της κλέψει και τον άντρα. Και όπως θα δείξει το μέλλον της σειράς θα το καταφέρει.

Από τις πρώτες σου δουλειές και έχεις μπει κατευθείαν στα βαθιά. Πώς το βιώνεις αυτό;

Πολύ κουραστικά, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ δημιουργικά. Η Ξένια είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ρόλος, θεωρώ - αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς να το πω αυτό - ότι θα είναι από τους ενδιαφέροντες ρόλους της καριέρας μου. Ενας άνθρωπος που με την πρώτη ματιά εκπέμπει τόση γλυκύτητα να κρύβει τελικά μέσα του τόση κακία.

Η Συνέντευξη είναι από το σημερινό TV Zapping

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΑΝ ΞΕΝΙΑ ΠΑΠΑΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΩΡΓΑΝΩΝΕ Η ΞΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !