TV News

Ανώνυμος
1


Γειά σας, πλησιάζουν οι μέρες της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τα νέα τρέχουνε.

Την Δευτέρα ξεκινάει ο Γιώργος Αυτιάς την εκπομπή του Καλημέρα στις 7 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι όπως όλα δείχνουν. Πολλά είπε για την εκπομπή του στο TV Avanti που κυκλοφόρησε σήμερα και ότι φυσικά θα είναι στο πλευρό του πολίτη.

13:15 θα ξεκινάει το νέο TV Weekend με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το άκουσαμε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Real FM, η εκπομπή θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, ενώ την επόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η Βάσια Λόη με την καθημερινή της εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα, το ίδιο και η Φαίη Σκορδά με το Πολύ Μπλά Μπλά.

Την Δευτέρα ξεκινάει και το πολυαναμενόμενο Love Bites στον ΑΝΤ1, φήμες λένε ότι θα ακούμε την φωνή της Όλγας Φαρμάκη, εμείς ξέρουμε ότι η Επιστήμη, που λέει τα trailer του ΑΝΤ1 θα είναι. Υπομονή μέχρι την Δευτέρα.

Την Δευτέρα ξεκινά η ζώνη Megalicious Classics με 4 σίριαλ, τις 3 Χάριτες, το Δις Εξαμαρτείν, την Νταντά που έκανε διάλειμμα 1 μήνα και το Είσαι το Ταίρι μου, πολύ γέλιο θα πέσει από Δευτέρα. Ενώ στον ΑΝΤ1 μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα βλέπουμε την ειδική ζώνη 20 χρόνια με τις σειρές Θα Βρεις Τον Δάσκαλο Σου και Καφέ της Χαράς, αφού από τα μέσα του μήνα μπαίνει η Τατιάνα με την νέα της εκπομπή, το Love Bites και η νέα σεζόν του Ράδιο Αρβύλα.

Σήμερα είδαμε στον ΑΝΤ1 την κλήρωση για τους αγώνες του UEFA Europa League, μέσα Σεπτεμβρίου ο πρώτος αγώνας που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

40αρια χτύπησε το Champions League στο Mega, αφού και οι 2 αγώνες που προβλήθηκαν πήγαν αρκετά καλά. Μέχρι και 39% χτυπάει το Καφέ της Χαράς του Χάρη Ρώμα (εν αναμονή του Dr Roulis ο κόσμος ξαναβλέπει μια από τις τεράστιες επιτυχίες του).

Megaλη παρέα δεν θα λέγεται η παρέα αλλά θα κρατήσει τον τίτλο του Όμορφου Κόσμου στο Mega. Σύμφωνα με το mediakanea. Ενώ για να μειωθεί το budget λένε τα κανάλια να ξεκινήσουν αργά φέτος τα πρωινάδικα, στις 5 Οκτωβρίου.

Στο mediakanea επίσης είδαμε ότι τελικά στην ομάδα του Πρωινού Καφέ δεν θα δούμε τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, αφού οι 2 θα βρίσκονται και φέτος με την εκπομπή τους και με νέο τίτλο και ώρα μετάδοσης 9 με 1 Μαζί.

Αυτά τα νέα γύρω από την τηλεόραση, θα ξαναχτυπήσω σύντομα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !