Τηλεοπτικά Νέα και όχι μόνο

Ανώνυμος
5
Καλό απόγευμα σε όλους.

Ας ξεκινήσω με το Down Town όπου έχει την Ελεονώρα Μελέτη να μιλάει για τον γάμο της που θα γίνει σύντομα με τον καλό της, τον Γιάννη, επίσης δηλώνει ότι θέλει να κάνει παιδί.
Στο ίδιο περιοδικό υπάρχει αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Λάτσιου, μετά από 3 χρόνια μιλάει σε περιοδικό και μιλάει για όλους όσους βρίσκονται στον ΑΝΤ1 και για πως φαίνεται η χρονιά αυτή. Επίσης μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη και για την επιτυχία που έχει τα τελευταία 2 χρόνια.

Στο Ραδιοτηλεόραση μιλάνε οι Πέτρος Φιλλιπίδης και Ιωσήφ Μαρινάκης, και μιλάνε για το τι θα γίνει στον Λάκη τον Γλυκούλη.
Τηλεοπτικά Νέα
..
...
...
Στο Bizz υπάρχει φημολογία για αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1, επειδή τα ποσοστά της εκπομπής δεν είναι τα ίδια με πέρυσι.
..
...
.
.
Κόβεται σε 7 εκπομπές το Password του Γιώργου Τσαλίκη, αλλά το κανάλι έχει κάνει πρόταση στον γνωστό καλλιτέχνη να κάνει άλλο τηλεπαιχνίδι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ο ίδιος ήδη το σκέφτεται.

Χθές ανατροπές είδαμε στην prime time. Η εμφάνιση του Γιάννη Αϊβάζη ως ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Όλα Στον Αέρα έκανε το σίριαλ να ανεβάσει τα ποσοστά του στο 21,7% στο σύνολο και 26,5 στα νεανικά κοινά, ενώ έπεσαν τα 40 Κύματα στο 18,5% στο σύνολο και 16,6% στο 15-44. Πτωσάρα είδαμε στο Έχω Ένα Μυστικό, όπου είδαμε την ξανθια Αλίκη (Κατερίνα Παπουτσάκη) και την άνοδο της καριέρας της, τα ποσοστά ήταν: 9,1% στο σύνολο και 7% στο 15-44. Όπως είπε και ο TV Nea 38,8% στο σύνολο και 44,9% έκανε η πρεμιέρα της δραματικής σειράς Η Χαρά Αγνοείται, ενώ καλά πήγε η Litsa.Com, αφού έκανε 17,3% στο σύνολο και 17,5% στο 15-44. Τέλος να πώ 11% έκανε η πρεμιέρα του Lost 2, που είχε πολυδιαφημιστεί από καιρό. Ενώ ανέβηκε το Ποιος Μας Πιάνει που τελειώνει, έκανε 21% στο σύνολο και 24,3% στα νεανικά κοινά. Ενώ 10,5% έκανε το Γ4 και στο 15-44 8%.

Πολύ καλά πήγε το sexy δελτίο καιρού με την Πετρούλα Κωστίδου, έκανε καλά ποσοστά που το Star χάρηκε πάρα πολύ. Στο μεσημβρινό δελτίο η Μαρία Κρούσου θα παραμείνει.

34,3% έκαναν χθές τα Μυστικά της Εδέμ στο σύνολο και 29,3% στο 15-44, ενώ η Λόλα 16,5% έκανε στο σύνολο και 25,9% στα νεανικά κοινά. Αύριο η Φαίη Ξυλά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάνε στο 7 Μέρες TV.

Χθές στο 15-44 ισοπαλία μεταξύ Ράδιο Αρβύλα και 50-50, 21,4% ο Λιάγκας και 21,5% ο Κανάκης. Ενώ το Είσαι Το Ταίρι μου, που κι αν χθές έπαιξε χωρίς την Τατιάνα έκανε 39% στο 15-44 και 32% στο σύνολο, ενώ ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακός-Άρης πήγε καλά, μέχρι και 29,6% έκανε στο τέλος.

Αυτά τα νέα για σήμερα, τα λέμε αύριο με tv magazines και νέα πολλά. Φιλάκια Πολλά

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kalispera.
    Thewrw mega lathos na allazoun ta kanalia tis seires tous, prospathontas na "xtipisoun" etsi tous ekastote antipalous.
    o ANT1 p.x. kathe Triti eixe ena koino pou evlepe ti Litsa aporiptwntas etsi tis seires twn allwn. Automata me tin allagi auti prepei kai o tiletheatis na allaksei ti sinitheia tou. Otan mia seira pigainei kala se sigkekrimeni wra kai imera de tin metakineis.
    Giati p.x. egw pou evlepa ti litsa (kathe Triti) kai ti zwi tis vougiouklaki (kathe tetarti) na prepei na mpw sti diadikasia tou na epileksw mia apo tis 2 seires!!!!
    O Alpha thewrw pws kakatropwthike eksaitias tis sinexis allagis twn seirwn tou, me apotelesma na min mporei o tiletheatis na parakolouthisei mia seira se stantard wra kai imera, afou kathe ligo kai ligaki eixe allages kai kontra allages.
    Episis, stin ET1, skeftikan poli na valoun apenanti apo ta "Matwmena xwmata" tin "zwi tou Kariwtaki"? Ypotithetai pws oi dio autes seires apeutheinontai se ena koino pou panw katw exei ta idia xaraktiristika.
    Eilikrina, to panigiraki auto twn ipeuthinwn twn kanaliwn, na xtipisoun tous antipalous tous vazontas ta "gera xartia" tous apenanti, perissotero katafernei na kanei ta neura krosia twn tiletheatwn para na tous xalarwsei!

    ArIs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλα και τα καναλια προσπαθουν να κερδισουν χρημα μην το ξεχνας αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπη σας! Η Γκαγκακη ετοιμα σας τα δινει να τα γραφετε ή μπλογκαρει ο ιδιος ο Λατσιος? πιο προφανη προσπαθεια αναδειξης του αντ1 και παραλληλα υποβαθμιση του μεγκα δεν εχω ξαναδει. Ευτυχως οσοι καταλαβαινουν τηναγορα ξερουν ποια ειναι η πραγματικη εικονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟ MΕGA ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ AN ΗΘΕΛΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGA ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑ PROMO ΤΑ ΝΕΑ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ , ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΤV ΝΕΑ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !