Τι είδαμε στα τηλεοπτικά περιοδικά αυτής της εβδομάδας;

Ανώνυμος
0
,,
Γειά σας, όπως κάθε Παρασκευή και αυτή την Παρασκευή θα σας πώ τι είδα στα τηλεοπτικά περιοδικά που κυκλοφόρησαν σήμερα.

Ας ξεκινήσω με τον Τηλεθεατή, όπου έχει την Μαρία Λεκάκη και τον Χρήστο Πλάινη. Το ζευγάρι του Όλα Στον Αέρα μιλάει για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, τι θα γίνει με την Σόνια και με το κοράκι (Γιάννης Αϊβάζης), αλλά και αν θα δούμε δεσμό μεταξύ Άρη-Φανής (Πηνελόπη Αναστασοπούλου).

Αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Αποστόλου: μιλάει για τον Αλέξανδρο Ρήγα, για το σίριαλ Το Σόι Μου Μέσα, αλλά και αν θα ξανασυνεργαστεί με τον Αλέξανδρο.

Παρασκήνιο από το Σόι Μου Μέσα: η πιο σουρεαλιστική κωμική σειρά που έρχεται τον Φλεβάρη στον ΑΝΤ1.

Συνέντευξη της Άννας Δρούζα που μιλάει ξεκάθαρα.

Στο Τηλέραμα βλέπουμε την επιτροπή του X-Factor (Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Θεοφάνους και Γιώργος Λεβέντης) να μιλάνε για τον τελικό που θα γίνει την επόμενη Παρασκευή. Επίσης λένε για τον νικητή τι θα κάνει.
Ρεπορτάζ για την Χαρά Αγνοείται
Τηλεοπτικό Κούς Κούς
Ποιες ξένες σειρές έρχονται στην ελληνική τηλεόραση

Στο TV Zapping έχει την όμορφη Πατρίτσια Περιστέρη Μίλλικ, όπου μιλάει για τον ρόλο της στο σίριαλ Η Χαρά Αγνοείται, για την προηγούμενη της εμφάνιση στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Έρωτας, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της 20χρονης ηθοποιού.

Νέο show στον ΑΝΤ1: ρεπορτάζ που θα συζητηθεί.

Ποια ξένα σίριαλ θα δούμε σε ελληνική version την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.



Στο 7 Μέρες TV βλέπουμε το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, μιλάμε βέβαια για την Φαίη Ξυλά και για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, από τα Μυστικά της Εδέμ, λένε για το τι θα επακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.



Στο TiVo βλέπουμε το δίδυμο του Bellas TV Σάκη Μπουλά και Σωτήρη Καλυβάτση. Ο Σάκης μιλάει για τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, για τον Λάκη Λαζόπουλο, για τον προγραμματισμό του Mega που τους έβαλε δίπλα από Μανωλίδου και Χατζηβασιλείου, αλλά λέει και για το θρυλικό 50-50 αλλά και για το περσινό σίριαλ που έκοψαν στον ΑΝΤ1.

Ο Σωτήρης μιλάει για την μετά Α.Μ.Α.Ν. εποχή, για τον χωρισμό του με τον Αντώνη Κανάκη και με τον Γιάννη Σερβετά, για το τι θα θυμάται από τους Α.Μ.Α.Ν. και αν παρακολουθεί το Ράδιο Αρβύλα των άλλοτε συνεργατών του.

..
..
..
..


Στο TV Avanti με ένα τέλειο εξώφυλλο, βλέπουμε την Σοφία Φαραζή, να επικοινωνεί ως Litsa στο internet με τους blogger. Η ίδια λέει για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αν θα κρατήσει ή όχι το ειδύλλιο της με τον Ηλία (Μάριος Αθανασίου) ή αν θα τους τσακώσει η Τζένη (Φωτεινή Τσακίρη).

Οι νέοι ηθοποιοί του 2008-2009, που ξεκίνησαν, τι κάνουν στα σίριαλ, ένα crash test για νέα γενιά.

Τέλος στο Τηλεκοντρόλ βλέπουμε την Μαρία Ηλιάκη και την Κλεοπάτρα Πατλάκη από το Κούς Κούς να μιλάνε για το κούς κούς φυσικά.
Τηλεοπτικά νέα που θα συζητηθούν
Παρασκήνιο από τους Λατρεμένους Γείτονες.

Αυτά είδαμε στα περιοδικά της εβδομάδας αυτής, ραντεβού σύντομα, καλό weekend.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !