Η Ελένη Ράντου επιστρέφει με σειρά - Σε αυτό το κανάλι θα την δούμε

2



Στην ΕΡΤ επιστρέφει όπως όλα δείχνουν η Ελένη Ράντου δύο χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Ζακέτα να πάρεις» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η ΕΡΤ σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν της ενώ ήδη δρομολογούνται τα projects των νεών σειρών μυθοπλασίας. Συγκεκριμένα όμως η σειρά «Άγνωστη Μαρία» η οποία θα είναι ένα αφιέρωμα στα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας πήρε το πράσινο φως με καθυστέρηση ενός χρόνου, όπως αποκαλύπτει η RealNews που κυκλοφορεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Ελένη Ράντου θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά και θα παίξει τον ρόλο της δασκάλας τραγουδιού της Μαρίας Κάλλας στο ωδείο Αθηνών. Μία δασκάλα η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της εμβληματικής τραγουδίστριας.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάλι θα γυρίσει στην τηλεόραση και πάλι μετά θα λέει πως ήταν σαν ΑΓΓΑΡΙΑ και ότι δεν ήθελε τελικά να κάνει τηλεόραση γιατί δεν κάνει τηλεόραση. Αυτό γίνεται κάθε φορά μετά τις Σαββατογεννημένες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kανει τηλεόραση για να αποτινάξει απο πάνω της το Κων/νου και Ελένης και να πάρει λεφτα. Αυτος ήταν ο λόγος που έκανε το Ζακετα να πάρεις, αυτός ο λόγος που θα ξαναπαίξει. Στην πραγματικότητα δε θέλει. Απο την άλλη αντέχει τοσα χρονια τον Παπακωνσταντίνου που δεν είναι για έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !