Έρχεται νέο talent show για ράπερ

4


Στο τραπέζι της προετοιμασίας με σκοπό μάλιστα να περάσει σύντομα στο στάδιο της παραγωγής, βρίσκεται ένα πρωτότυπο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο talent show, καθώς στο επίκεντρό του θα βρίσκονται καλλιτέχνες της ραπ μουσικής σκηνής.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ραπ γνωρίζει άνθιση στην εγχώρια μουσική σκηνή με πολλούς νέους όχι μόνο να ακούν, αλλά και να δημιουργούν δικά τους κομμάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται ένα talent show που θα δώσει «βήμα» σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμαστούν ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη ραπ σκηνή.

Βασικό ρόλο και λόγο σε αυτό θα έχει ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ραπ μουσικής σκηνής, ο Light, που μαζί με άλλους ράπερ θα είναι στην κριτική επιτροπή του talent show. Ηδη έχει γίνει επαφή του καλλιτέχνη με στελέχη του ΟΡΕΝ με σκοπό το talent show για ράπερ να προβληθεί την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Στο πρώτο στάδιο θα κριθούν μέσα από auditions τα πρόσωπα που θα κερδίσουν το εισιτήριο για το talent show.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες, οπότε αν όλα εξελιχθούν θετικά, τότε σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το ΟΡΕΝ τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στη ραπ μουσική διεκδικώντας μία θέση στο νέο talent show και στη συνέχεια μία θέση στη ραπ μουσική σκηνή…!


Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς (newsit)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπιζω να αφορα ραπερ και οχι τραπερ,γιατι αν ισχυει το δευτερο θα ειναι για τα σκουπιδια το show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ακούσει για τόσα ριαλίτι και σόου στο Open τον τελευταίο καιρό. Τι από όλα αυτά θα βγει τελικά στον αέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει να πέσει γέλιο στο Twitter που πιστεύω αξίζει κάποιος να το δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρολογείς τώρα; Ένας ακόμα λόγος να μην βλέπουμε Ελληνικά κανάλια. Από το κακό στο χειρότερο. Μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε καμία καλή είδηση και έρχεται η μία απογοήτευση μετά την άλλη. Καλά αυτοί στο Open δεν ξέρουν ποια τί κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !