«Έρωτας με Διαφορά»: Έρχεται η πρεμιέρα στο STAR

9


Ο έρωτας είναι τυφλός, ξαφνικός, απρόβλεπτος, ακαταμάχητος και μακριά από την κοινή λογική! Και επίσης, “ο έρως χρόνια δεν κοιτά!” Έτσι, ξεκινούν όλα!

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών, συναντά απροσδόκητα και επεισοδιακά τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο του εικοσιτετράχρονου μπάρμαν Κωστή. Οι δυο τους δε συνειδητοποιούν από την αρχή τη διαφορά της ηλικίας τους και όταν ερωτεύονται, προσπαθούν να την αγνοήσουν! Η σχέση τους, όμως, δημιουργεί αναπόφευκτα αλυσιδωτές αντιδράσεις στις δικές τους ζωές, όσο και στις ζωές των γύρω τους.

Για να ζήσουν τον έρωτά τους, η Ζέτα και ο Κωστής πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις των συγγενών και των φίλων τους, καθώς οι περισσότεροι δε βλέπουν θετικά αυτήν τη σχέση.

Ο Κωστής, για χατίρι της Ζέτας, καλείται να εγκαταλείψει την ανέμελη, εργένικη ζωή του. Αυτό προκαλεί την αντίδραση του συγκατοίκου του, τού Άρη, ο οποίος αισθάνεται στριμωγμένος, τόσο από την “προδοσία” του κολλητού του φίλου, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται στο γραφείο από τη συνάδελφό του, την Μπέτυ.

Αλλά και το αφεντικό τού μπαρ, ο Χρήστος, δε βλέπει με καλό μάτι τη σχέση του με την Ζέτα. Καμένος ο ίδιος από γυναίκες, συνιστά στον Κωστή προσοχή για να μην καταλήξει «προσωρινός μπαμπάς».

Η Ζέτα καλείται να υποστηρίξει δυναμικά τη σχέση της με τον Κωστή, απέναντι στα τρία της παιδιά, την Μαριάννα, την Πηνελόπη και τον Μάρκο, όπως και στην πεθερά της, την Μάρω, που ζει μαζί τους από τότε, που ο γιος της ο Στέλιος εγκατέλειψε την οικογένειά του για να αναζητήσει καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η Μάρω και τα κορίτσια δε βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του Κωστή στο σπίτι τους. Ο μόνος που τον συμπαθεί είναι ο οκτάχρονος Μάρκος, που θα ήθελε έναν μπαμπά να παίζει μαζί του ποδόσφαιρο και video games. Η δεκαεξάχρονη Μαριάννα πιστεύει ότι «ζούμε στον Μεσαίωνα, αλλά δεν το έχουμε καταλάβει» και ντύνεται και φέρεται αναλόγως. Η δεκατριάχρονη Πηνελόπη διάγει την ροζ προεφηβεία, λατρεύει να χορεύει jazz και μπαλέτο, δέχεται ιντερνετικό μπούλινγκ από κάποιους συμμαθητές της, αλλά ζει και έναν πλατωνικό έρωτα με τον δεκαοκτάχρονο Ηλία, που δουλεύει στο ίδιο μπαρ με τον Κωστή.

Η Ζέτα έχει απέναντί της και τη φιλόδοξη και καταπιεστική αδελφή της Ελβίρα, η οποία αγνόησε το ρόλο της μητρότητας, προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο, έναν επιτυχημένο ανώτερο τραπεζικό, που πιστεύει κι αυτός ότι τα παιδιά αποτελούν εμπόδιο στην επαγγελματική καταξίωση και στην οικονομική ανέλιξη του ζευγαριού.

Η μόνη που χαίρεται φανερά και παροτρύνει την Ζέτα να ζήσει αυτόν τον έρωτα, σε όλη του την ένταση, είναι η τριανταεπτάχρονη Φαίη, η φίλη και συνεργάτιδά της στο beauty salon. Η Φαίη, που πέρασε από αρκετούς αποτυχημένους έρωτες, είναι single και το μόνο που επιθυμεί είναι να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων της.

Ο Δαμιανός είναι ένας διακοσμητής, που είναι τακτικός πελάτης στο beauty salon. Είναι και εκείνος απογοητευμένος από πρώην σχέσεις και ψάχνει ένα σπίτι για να στεγάσει τις αναμνήσεις, τα όνειρα και τις ελπίδες του. Η Φαίη και ο Δαμιανός, παρόλο που είναι γκέι, φαίνεται να είναι το ιδανικό ζευγάρι για συγκατοίκηση. Και όταν εντοπίζουν το κατάλληλο σπίτι, αποφασίζουν να το αποκτήσουν από κοινού και αυτή η απόφαση θα τους αλλάξει τη ζωή.

Η Ζέτα και ο Κωστής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες και τα καθημερινά προβλήματα, που προκύπτουν από τη συγκατοίκησή τους. Και, παρά τις συγκρούσεις, ο Κωστής καταφέρνει να κερδίζει έδαφος καθημερινά μέσα στην οικογένειά της Ζέτας και να βρίσκουν σιγά-σιγά τις ισορροπίες τους.

Η απροσδόκητη επιστροφή του Στέλιου, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει την Ζέτα και τα παιδιά του, ανατρέπει ξανά τα δεδομένα.

Θα καταφέρει ο Κωστής να αναλάβει το βάρος του “πατριού;”

Πώς θα αντιδράσει η Ζέτα στις διεκδικήσεις των δύο ανδρών;

Θα μπορέσουν οι δυο τους να αντέξουν τις ψυχολογικές πιέσεις, που δέχονται από όλους;

Είναι ο Κωστής ο άντρας, που για χάρη του, η Ζέτα αξίζει να τα υπομείνει όλα αυτά;

Είναι η Ζέτα η γυναίκα, που για χάρη της, ο Κωστής αξίζει να υπομείνει τα ίδια, από τη δική του πλευρά;

Μπορούν όλοι αυτοί οι διαφορετικοί χαρακτήρες να συνυπάρξουν και τελικά να συνθέσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια;

Μήπως ο έρωτας είναι μόνο μια σπίθα, που ανάβει τη φωτιά, αλλά τελικά δεν αντέχει και μένουν μόνο οι στάχτες;

Η σειρά ‘Έρωτας με διαφορά” είναι μια αισθηματική, οικογενειακή κομεντί εξηντάλεπτων εβδομαδιαίων επεισοδίων, που σχολιάζει με χιούμορ, ρομαντισμό και αισιοδοξία, τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις μιας σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, φιλοδοξώντας να αφορά όλο το ηλικιακό φάσμα των τηλεθεατών.

Θέματα όπως οι μονογονεϊκές οικογένειες και τα προβλήματα που βιώνουν, η διαφορετικότητα και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται και, κυρίως, ο έρωτας που φιλτράρει και καθορίζει τα πάντα παρουσιάζονται μέσα από μια ευχάριστη κωμική σκοπιά, με ζεστασιά και αισιοδοξία.

Η  πρεμιέρα είναι  την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 21:00.

Η σειρά βασίζεται στο διεθνές format “Step Dave.”

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου (Μάρω), Βίβιαν Κοντομάρη (Φαίη), Γιάννης Σίντος (Άρης), Δημήτρης Καπετανάκος (Χρήστος), Έρρικα Μπίγιου (Ελβίρα), Σταύρος Νικολαΐδης (Φίλιππος), Αργύρης Αγγέλου (Δαμιανός), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Μαριάννα), Αρετή Γκαρίπη (Πηνελόπη), Ιωάννης Παπαντωνίου (Mάρκος), Ευφροσύνη Κουτσουβέρη (Mπέτυ), Αλέξανδρος Καραδήμας (Hλίας), Τζένυ Κοτοπούλου (Στέλλα), Φάνης Μουρατίδης (Στέλιος), Μαρία Αλιφέρη (Ιουλία), Φωτεινή Τσακίρη (Ναταλία), Αντώνης Κρόμπας (Αλέξανδρος), Μιχάλης Αλικάκος (Μιχάλης), Γιάννης Μάνθος (Τάκης), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Τόνια), Δημήτρης Κυρατσούδης (Νικ), Μάξιμος Λιβιεράτος (Ερμής), Βίκυ Μεϊδανόγλου (Βάνα), Μυρτώ Λαμνίδη (Αννούλα), Λήδα Σαμουηλίδου (δασκάλα), Αλίκη Ζαχαροπούλου (μητέρα Ερμή), Μαρτίνα Δημοπούλου (ρεσεψιονίστ), Λάζαρος Βασιλείου (Θάνος), Μαρία Εγγλεζάκη (Σουζάνα), Ανδρέας Ζήκουλης (Γιώργος), Τηλέμαχος Κρεβάικας (νευρολόγος)

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Claudio Bolivar

Production designer: Ηλίας Λεδάκης

Ενδυματολόγος: Ηλένια Δουλαδίρη

Εκτέλεση παραγωγής: TΑNWEER productions

Παραγωγή: STAR

Facebook: https://www.facebook.com/ErwtasMeDiafora.Official/

Instagram: https://www.instagram.com/erwtasmediafora/

Twitter: https://twitter.com/ErwtasMeDiafora

Hashtag:

#ErwtasMeDiafora

#StarChannelTv

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εκεί στο Star γιατί δεν έχουν μυαλό και να την κάνουν καθημερινή και να παίζει 17:30 με 18:30 και να δίνει πάσα στον Πολυχρονίδη που κάνει άθλο αφού παίρνει μονοψήφια και τα διπλασιάζει μόνο του από το χαζοτουρκικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη!!! Και από το τρέιλερ δείχνει καλογυρισμένη!!! Η φαμίλια και οι σχεδόν ενήλικες θα φάνε τη σκόνη της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίστευω κι εγώ πως το σταρ θα έπρεπε να την βάλει καλημερινά αλλά όχι απόγευμα, οι ελληνικές σειρές το απόγευμα δεν πετυχαίνουν. Καλύτερα κάθε μέρα 21:00-22:00 και μετά MC ή ταινία ή έστω Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Πάντως ανυπομονώ να την δω και εγώ και οι φίλες μου. Αγγίζει πολλά σύγχρονα θέματα, δεν φαίνεται μια ακόμη σαχλοκωμωδία με υστερικούς που φωνάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τραγικό να γινονται σχόλια τυπου "ανυπομονώ να την δω και εγώ και οι φίλες μου" χωρις να έχουν δει τίποτα. Οτι και καλα δεν ειναι σχόλια απο την σειρά η απο το STAR. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ανυπομονώ να δω αυτήν την σειρά και εγώ και οι φίλες μου. 1ον γιατί ανήκουμε σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ (γύρω στα 40), είμαστε χωρισμένες με παιδιά, ελεύθερες και παντρεμένες με οικογένεια (όπως περίπου και οι ηρωίδες της σειράς), 2ον ζούμε, έχουμε ζήσει ή θα θέλαμε να ζήσουμε παρόμοιες ιστορίες και 3ον τα τρέιλερ είναι καλογυρισμένα και μας προϊδεάζουν για κάτι καλό. Πού βρίσκετε το τραγικό; Γιατί πίσω από ένα σχόλιο βλέπετε πάντα ένα κανάλι. Αφού ούτε και εσείς δεν το έχετε δει πώς ξέρετε οτι δεν θα είναι καλό και σας ενοχλεί ο ενθουσιασμός μας; Με την ίδια λογική τότε και εσείς είστε από αντίπαλο κανάλι και φοβάστε τη νέα σειρά του σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχαχαχαχα μας έπεισες . Αντε καλα 10ρια κι αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού δεν το έχεις δει ακόμα πως ξέρεις οτι δεν θα κάνει ούτε 10; Έλα πες μας από ποιο κανάλι είσαι. Σκάι, μέγκα ή Αντέννα; Πάντως κάτι θα κόψει από τις σειρές που ήδη παίζουν, οι οποίες δεν κάνουν και τρελά νούμερα, όλες είναι πάνω κάτω στα ίδια, γύρω στο 12. Οπότε μια ακόμα νέα σειρά φοβίζει. Για αυτό και αυτή η πρεμούρα να βγάλουν σκάρτη μια σειρά που ακόμα δεν έχουν δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μόνο που βλέπω τον ατάλαντο (απ' την Επιστροφή) για πρωταγωνιστή αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρα το Master chef δεν θα προβαλλεται τις Πεμπτες?Ή θα ξεκιναει στις 22:00?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !