Τα λεφτά,η επανένωση Βίσση-Βανδή και η προσωπική του ζωή

0

Τα "Μεσάνυχτα" επέστρεψαν και μέσα στους πρώτους καλεσμένους ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παραγωγός έδωσε μια εφ'όλης της υλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει. 

"Έβλεπα τα λεφτά να έρχονται, αλλά ήταν κάτι εικονικό. Δεν τα έπιασα ποτέ. Δούλευα τόσες ώρες που δεν είχα χρόνο για εμένα. Λάθος πήγε η εμπειρία μου. Ήμουν πολύ μικρός γι αυτην την επιτυχία και δεν διαχειρίστηκα καλά την εταιρεία, το είδα συναισθηματικά. Όταν δεχόμουν αυτόν τον πόλεμο και έκλεινε η εταιρεία, έπρεπε να κάνω πίσω, να συμβιβαστώ μαζί τους ή να παρατήσω και να έχω τα λεφτά μου. Ήθελα να με εξαγοράσουν και αρνηθηκα.Ήμουν σε ένα γραφείο τεράστιο, με θέα και έλεγα πως θα γυρίσω χαμένος στην Ελλάδα. Μήπως να πλένω πιάτα; Επίσης, οι μισθοί ήταν ενάμιση εκατομμύριο την εβδομάδα, 1600 άτομα προσωπικό σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο",είπε αρχικά ο παραγωγός. 

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ο ίδιος τόνισε: "Εχω πρωτοσέλιδα που οι εφημερίδες με έβριζαν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Ένιωσα άσχημα για τους γονείς μου, γιατί ήξερα πως στεναχωριούνται. Εγώ ήξερα πως θα ξανανέβω και είχα πει στη μητέρα μου πως θα γίνω πιο δυνατός από πριν. Έλεγαν όλοι οτι είχα κρύψει τα λεφτά. Καθόμουν στο σπίτι και σκεφτόμουν πως υπάρχουν δυο τρόποι, ο ένας να αυτοκτονήσω που δεν ταιριάζει σε εμένα και ο άλλος να το δω πιο αισιόδοξα σαν τρίτο μάτι. Δύσκολο ήταν, άρχισα να σκέφτομαι επιχειρηματικές ιδέες. Μου τα έφερε έτσι η ζωή και το συμπαν, που μου δόθηκε ευκαιρία. Θες να είναι το Celebrity Travel που ήταν ένας τρόπος να βγάζω χρήματα τότε που τα χρειαζόμουν. Τότε είπα, κυκλοφορούσες με ακριβά ρούχα στον Πειραια; Είπα πως θα τα ξανακάνω".

Για την επική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στην σκηνή του J2US είπε:

"Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει πλάτες στα ερωτικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just και στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός. Έλεγα στην Άννα τόσο καιρό, "Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε "Δε θέλει η Άννα” ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, "Αποκλείεται να γίνει” μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο. Και το έκανε και αγκαλιάστηκαν. Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα τραγούδησε "Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη".

Για την περιπέτεια υγείας που είχε στο παρελθόν και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί αφου παραλίγο να πάθει ισχαιμικό επεισόδιο χωρίς ανέφερε πως:

"Στο Its Showtime λιποθυμάω, σπάω τη μύτη μου και δεν το κατάλαβα, ένιωθα εξάντληση. Κοιμήθηκα μια ώρα, πάω στο στούνιο και παίρνω τηλέφωνο την Άλκηστις όπως οδηγώ και της είπα πως δε μπορώ να κάνω το γυρίσμα αλλά είχα καλέσει τον Λευτέρη Πανταζή και δε γινόταν να μην παω. Ήταν 12 ώρες γυρισμα, τελειώνει και δεν καταλάβαινω τίποτα απλά ίδρωνα. Είχα ασπρίσει. Πάω μέχρι το Υγεία και μου λένε να πάρω σοκολάτα αλλα για να μην παχύνω πήρα αμύγδαλα. Γυρνάω μου λένε πως πρέπει να παω για αιμοκάθαρση και να μπω στην εντατική. Εγώ έλεγα πως είμαι μια χαρά. Έκανα χειρουργεία, στο τσακ τη γλιτωσα".

Τέλος,για το πώς είναι στην προσωπική του ζωή είπε χαρακτηριστικά  "Αν είναι να έχω μια σχέση που με πάει πισω, δεν τη θέλω. Αποφάσισα να μην ψάχνω σχέση, γιατί τρελαινομαι. Είμαι ερωτευμένος".



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !