Νίκος Μουτσινάς κατά Πούμπουρα για τη φάρσα στην Κολιδά – «Ωραία πλάκα, ωραίο αστείο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Για το Best Friend’s Fear και τον Σάββα Πούμπουρα μίλησε ξανά ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα της εκπομπής του. Μετά τις φάρσες στην Ειρήνη Κολιδά και τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, δείχνοντας την αντίθεσή του στο πρότζεκτ του ΑΝΤ1.

«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας, δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι.

 Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απλά για να μην ξεχνιόμαστε τα θύματα της φάρσας υπογράφουν στο τέλος εάν θέλουν να προβληθεί το επεισόδιο ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιος κάνει μεγαλύτερα νούμερα από αυτόν αυτό κάνει. Βγαίνει και τους κράζει και μετά από λίγο καιρό τους καλεί στην εκπομπή του και τους γλύφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραμμή από το κανάλι έχει πάρει μήπως το κοψουν και βρει κανένα καλό νούμερο το gala my style rocks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις δικές του τηλεφωνικές φάρσες με τον Γρηγόρη τις ξέχασε;; Ή εκεί επιτρέπονταν να παίρνει τηλέφωνο κόσμο, να τον κοροϊδεύει και να γελά μαζί του επειδή δεν του ανέβαινε η πίεση;; Και βασικά πώς ήξερε ότι δεν τους ανέβαζε την πίεση; Άγνωστο κόσμο έπαιρναν για να γελάσουν αδιαφορώντας για το ότι θα τον βγάλουν στον αέρα χωρίς την άδεια του και χωρίς να ξέρουν τη συναισθηματική του κατάσταση εκείνη τη στιγμή με μόνο στόχο το γέλιο! Δε διαφωνώ ότι η εκπομπή αυτή κάνει σκληρές φάρσες με τις οποίες δεν πρέπει να γελάς, δεν διαφωνώ ότι δεν πρέπει να γελάς με τον τρόμο κάποιου και ότι μπορεί να του προκαλέσει από το πουθενά προβλήματα αλλά μην μου το παίζει τώρα άγιος ο Μουτσινάς που ήρθε να κατακρίνει τις φάρσες!Έχει και αυτός συμμετάσχει σε εκπομπές που επιδίωκαν τη γελοιοποίηση κάποιου που είχε άγνοια με στόχο τα νούμερα και το γέλιο. Η φάρσα έχει μέσα της την έννοια της γελοιοποίησης του ατόμου με στόχο το γέλιο κάποιου άλλου. Και δεν υπάρχουν αθώες ή παιδικές φάρσες. Όλες οι φάρσες είναι λάθος. Με καμία δεν πρέπει κανονικά να γελάμε, ούτε με τις πιο αθώες αφού άνθρωποι και εκεί ρεζιλεύονται για να γελάσουμε όλοι οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχικα, ολοι υπογραφουν για να βρει η φαρσα στον αερα. Τωρα, ο Μουτσινας βρηκε μια ευκαιρια να κραξει ενα προγραμμα που καλλιστα θα παρουσιαζε και ο ιδιος. Ετσι κι αλλιως, παντα ψιλοκραζει αντ1 μετα την αποχωρηση του, και τωρα με τον σκαι προφανως εχει καποια γραμμη ή κατι. Μην ξεχναμε οτι περυσι στο οπεν εκραζε όλο το προγραμμα του σκαι και μαλιστα πολυ σκληρα, και φετος αποθεωνει το my style rocks και οπως θα δουμε στη συνεχεια το big brother. Παντως, και ο ιδιος δεν κανει καμια ανωτερη εκπομπή. Αποσπάσματα από τρας στιγμες της τβ (λίγες οι οντως αστειες), ιδια ξαναζεσταμενα αστεια, κράξιμο όπου τον παίρνει να το κάνει, συνεχή διαφήμιση στην παράστασή του και στημένες εκπλήξεις-τηλεφωνήματα κτλ. Δεν λεω οτι το bff είναι η πιο ποιοτητική τηλεόραση, αλλα σίγουρα δεν είναι ο Μουτσινάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην το ανοίξω τώρα για τον Μουτσινά πέρυσι αυτό το έκανε και με τον Γεωργίου που ήταν σε αντίπαλα κανάλια το τατουάζ όλο το τρόλαρε τώρα για τις 8 λέξεις (όσα επεισόδια είδα εγώ τουλάχιστον από Μουτσινά),μουγκα.....Προσωπικά σταμάτησα να βλέπω χρυσή όταν είπε ότι δεν έχει δει μέλισσες γιατί βλέπει μόνο Σκαι(ναι το ξέρω ότι κάνει πλάκα αλλά εμένα δεν μου αρέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΡ Δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις η εκεί που τον συμφέρει υπάρχει????????
    Στην χώρα μας είναι διαφορετικά και οπότε πρέπει να ξυπνήσει το ΕΣΡ και να το εξετάσει.
    Πέρα τι είπε τι δεν είπε ο Νίκος και ο κάθε Νίκος Αυτό το προϊόν είναι ξενόφερτο και οι φάρσες που γίνονται έξω είναι ακόμη ποιο χειρότερες.
    Το μόνο σίγουρο θα πάθουμε καρδιά στο τέλος και θα μας τρέχουν.
    Εγώ τρομάζω με το που τις βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !