Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος σοκαρισμένος από τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα: «Αισθάνθηκα θυμό, ότι με προσέβαλαν»


Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος είναι ένα από τα “θύματα” του Σάββα Πούμπουρα, στη νέα εκπομπή με φάρσες που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος, στην κορύφωση της φάρσας, βρέθηκε ακινητοποιημένος από “μαφιόζους” που ήταν έτοιμοι να του κόψουν τα δάχτυλα. Ο ίδιος δεν είχε μπορέσει μέχρι σήμερα να δει τη φάρσα, κάτι που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Με τις εκφράσεις του να παραμένουν παγωμένες, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος εξομολογήθηκε στον αέρα τα εξής: “Τώρα που το είδα με έπιασε ταχυκαρδία, όπως τότε. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία, δεν ήθελα να το δω. Λέω για ένα κω…reality θα πάθω κακό χωρίς λόγο για κάποια σχόλια ξεκάθαρα χιουμοριστικά… Πάγωσε το αίμα μου!

Μετά από αυτή τη φάρσα, για 10-15 μέρες μπήκα σε ένα πολύ γκρίζο σύννεφο, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήταν σαν να… σαν να ήταν μια παράλληλη πραγματικότητα η ζωή μου. Σκεφτόμουν τι μου συνέβη, γιατί μου συνέβη, τι πρέπει να κάνω, πώς να το διαχειριστώ… Είχα αποφασίσει να κάνω ό,τι χρειαστεί για να μην παίξει ποτέ αυτό στον αέρα, είχα πει να πάω σε δικηγόρο να δω τι μπορώ να κάνω. Αισθάνθηκα θυμό, ότι με προσέβαλαν. Στην πορεία το διαχειρίστηκα…”.

 “Θεωρώ για το περιεχόμενο της φάρσας ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός”, επισήμανε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Αφού αισθάνθηκε θύμα γιατί επέτρεψε και υπέγραψε να παιχτεί? Υπογράφεις για να παίξεις στην τιβι. Απλά η εκπομπή έκανε 30 τα εκατό και του είπαν να την κράξει (θα δεχομουν το κράξιμο αν είχες απαγορεύσει τι παίξιμο και έβγαινες να το πεις) όχι τώρα που είμαι σίγουρος τον έβαλε ο Μαλης να κράξει.