Στο Open η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Χρήστος Παναγούλης
2

Δυνατό τηλεοπτικό χτύπημα φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας τα στελέχη του Open βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μάλιστα, αν οι συζητήσεις τελεσφορήσουν, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση με το «Πάμε πακέτο», την εκπομπή που παρουσίαζε επί σειρά ετών στον Alpha. Άλλωστε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει κάνει σαφές ότι η συνέχιση του Πακέτου είναι προϋπόθεση για την επιστροφή της. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα δούμε την όμορφη παρουσιάστρια να επιστρέφει πριν το 2020.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν πετύχει αυτή την μεταγραφή θα εχει ένα ακόμη άσσο στο μανίκι του εκτός από το Κόκκινο ποτάμι & το Just the two of us διοτι το Χ Factor μάλλον θα εχει τελειώσει μέχρι τότε!Γιατι αν περιμένει από το Drive Master να κανει νούμερα θα τα βάψει μαύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα εκεί πίστευα ότι θα κατέληγε. Μπορεί να κάνω λάθος, αν και δεν νομίζω να κάνω, αλλά ο γιος της εργάζεται στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του καναλιού. Αν σκέφτηκε και για το one νομίζω ότι ήταν λόγω της Σασλόγλου που ήταν χρόνια στον Alpha και είχαν καλές σχέσεις και καλή συνεργασία. Μάλλον ή θα φύγει και η Σασλόγλου κάποια στιγμή από το one ή είδε ότι δεν την συμφέρει να πάει σε ένα κανάλι που τουλάχιστον για φέτος θα είναι νομοτελειακά σε χαμηλές πτήσεις αφού θα έχει μόνο ντοκιμαντέρ και ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !