Απο την επιτυχία στην αποτυχία της χρονιάς.

8
Και μπορεί στον ΑΝΤ1 να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας κι έχουν το χιτ της χρονιάς, θα πρέπει σίγουρα να τους προβληματίσει, αφού έχουν  και την αποτυχία της χρονιάς. Και μπορεί κάποιοι να ρίχνουν ευθύνες στην  Γιώτα Σπανού για την πολύ κακή πορεία του THE FINAL 4, απ ότι φαίνεται γενικά στο κανάλι χειρίστηκαν λάθος το συγκεκριμένο πρόγραμμα, απο το κάστ που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, μέχρι και το ίδιο το πρόγραμμα...που ενώ είναι κάτι φρέσκο το βαριούνται μέχρι και οι ίδιοι που συμμετέχουν .
Το show του ΑΝΤ1 (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι) δε θυμίζει σε τίποτα το κανάλι που ήξερε να κάνει λαμπερά talent show. Απο το άθλιο Studio μέχρι την επιτροπή...
Από τη μια η Φουρέιρα να παρακαλά τη Ζέτα να το τελειώσει (και καλά δεν άντεχε να ακούσει τόσο καλά ταλέντα (lol) ) τον Χατζηγιάννης να φορά το πανωφόρι του , σα να λέει "άντε να το κάνουμε να φεύγω", και τη Ζέτα να βγαίνει τόσο απλή έξω στη σκηνή χωρίς καμία λάμψη.
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του καναλιού ήταν που οι τηλεθεατές δεν γνώριζαν από πριν τους FINAL 4. Κι όμως, το καλοκαίρι σε συσκέψεις, όλοι τους έλεγαν ότι αυτοί οι 4 θα πρέπει να βγουν και να γίνουν πολύ γνωστοί πριν ξεκινήσει το show,πράγμα που δεν έγινε και δεν θα γίνει και μετά το show.
Δυστυχώς το πρόγραμμα σημειώνει τη χειρότερη απόδοση στο κανάλι, κι αν ο Τζώρτζης Ποφάντης νομίζει ότι μπορεί να κρύψει την αποτυχία του, με την επιτυχία που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, κάνει μεγάλο και τραγικό λάθος.
Προφανώς η αλλαγή μέρας θα έδινε κάποιες μονάδες στο πρόγραμμα, όχι όμως τόσες που να ικανοποιήσει το κανάλι. 
 Πάντως η απορία μου γιατί τελικά το Rising Star έμεινε στο συρτάρι ενώ έκανε επιτυχία και με σκληρό ανταγωνισμό τότε (δες Suvivor με 50%+), δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το final four είναι ένα καλοστημένο show σε λάθος εποχή. Πόσα talent show να δει ένας τηλεθεατής βαρέθηκε. Ούτε τους νικητές δεν θυμάται από τα προηγούμενα. Έπρεπε να το κρατήσουν και να το βγάλουν μετά από δύο χρόνια το final four. Από την άλλη το ποτάμι είναι καθηλωτικο και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανάκαμψη ούτε για το voice ούτε για το final four.Ας το βάλουν Σάββατο με λιγότερο ανταγωνισμό γιατί δουλεύουν και άτομα και είναι κρίμα να χάσουν τη δουλειά τους. Καλό θα ήταν να σκεφτούν και για το your Face να ξεκουραστεί φέτος και να βγει του χρόνου για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αποτυχία του σόου διαγράφει όμως τις άλλες σωστές κινήσεις του Ποφάντη; Γιατί τις καθημερινές το Prime time πάει σχετικά καλά. Οι Μέλισσες πάνε εξαιρετικά και απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό, η Φριτέζα και το Μη ψαρώνεις πάνε όπως περίμεναν πιστεύω -άντε για το Μη ψαρώνεις να ήλπιζαν σε λίγο μεγαλύτερα νούμερα αλλά και πάλι είναι σταθερό στα νούμερα με τα οποία έκλεισε το καλοκαίρι- και μόνο το Αν ήμουν πλούσιος δε στέκεται όπως θα ήθελαν. Αυτό το σώζει το ότι οι απέναντι έχουν εξίσου αδύναμα προγράμματα. Σίγουρα έχει ευθύνες αλλά δε θεωρώ ότι αυτές διαγράφουν τις άλλες κινήσεις που του βγήκαν. Δε βγαίνουν τα πάντα σε ένα σχεδιασμό προγράμματος. Το θέμα πιστεύω είναι τί ζημιά τους φέρνει η αποτυχία αυτή κι αν καλύπτεται από τα υπόλοιπα προγράμματα που τους πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστός! Το rising star τρομερό show για τα ελληνικά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Πάνος, ναι όντως υπάρχουν πολλά talent shows. Για αυτό ο τηλεθεατής κάνει επιλογές και επιλέγει τα πιο ενδιαφέροντα. Το φορ απέναντι στο βοις δεν έχει καμία ελπίδα γιατί το βοις είναι ενδιαφέρον ακόμη και μετά από τόσους κύκλους. Δεν είναι το κόκκινο ποτάμι το θέμα, διαφορετικά τηλεοπτικά προιόντα. Απλά το κόνσεπτ δεν είναι πιασιάρικο και δεν προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού ούτε στο πρώτο κύκλο, σε αντίθεση με το βοις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Μην Ψαρώνεις και οι Άγριες Μέλισσες είναι δικά του προγράμματα. Όλο το άλλο πρόγραμμα είναιτου Λάτσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μα λέμε τώρα. ..ένα show που ο νικητής βγαίνει από τα πιτσιρίκια που είναι κοινό είναι αστείο και μόνο. Στο rising star, ψήφιζαν χιλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπερό show δεν είναι και είναι απλό μουσικό παιχνίδι που οι διαγωνιζόμενοι αν τους περάσουν οι κριτές στην επόμενη φάση που είναι η μονομαχία στην οποία κάνει παιχνίδι ο κόσμος για το ποιος θα καθήσει η να παραμείνει σε μία από τις 4 καρέκλες που διάλεξε.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
    Οι κριτές μία χαρά είναι και η Φουρέιρα,απλά με αυτές τις φωνές που άκουσε έπαθε πλάκα (κι εγώ την έπαθα) και λογικό να κάνει πείραγμα στην Ζέτα.
    Έπεσε επάνω στα μεγαθήρια και την πάτησε και θα ήθελα να μην ήταν η Ζέτα παρουσιάστρια δεν το έχει και με τον Μουτσινά δεν το είχε και το έκοψαν όπως επίσης και ποιος νωρίς να έπαιζε.
    Είπαμε απλό μουσικό παιχνίδι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !