Σεισμός στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του FINAL 4. Οδοστρωτήρας στο Κόκκινο Ποτάμι.

20
Με σεισμό 11,7 Ρίχτερ χτύπησε τους Αντεννικούς στο Μαρούσι, αφού τα νούμερα τηλεθέασης του show τους ήταν απογοητευτικά. Και μπορεί το επεισόδιο να ήταν αρκετά καλύτερο σε σχέση με την πρεμιέρα η τηλεθέαση συνεχίζει να είναι χαμηλή δείχνοντας ξεκάθαρα ότι για να σωθεί θέλει αλλαγή μέρα. Από την άλλη το Κόκκινο Ποτάμι συνεχίζει να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης με ποσοστά που φτάνουν το 37,8% σε 15'.
Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό 18-54:

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 34,2
ΤΗΕ VOICE 22,2
THE FINAL 4 12,0
ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ 15,1

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ου φονεύσεις εχθές τι έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πάρα πολύ καλό το final4 ,είναι κριμα να χάνετε σε αυτήν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ποταμάρα!! Πνίξε στα νερά σου όλα τα ριαλιτοσόου που μόνο σκοπό έχουν την προβολή των κριτών. Οι τηλεθεατές τελικά ξύπνησαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ξύπνησαν αγαπητέ μου 10 και 19 όταν το voice κάνει 22 και τριανταρια τις Παρασκευές και όταν το gntm που έχει πολύ επίσης παιχνίδι κριτικής επιτροπής σκιζει ? Έτυχε απλά το final four να είναι ο αδύναμος κρίκος. Έσκισε το όπεν εχθές. Καλύτερα να λειτουργεί μόνο Κυριακή ΧΑ ΧΑ. Όσο και να σας φανεί απίστευτο εμένα το final fourμαρεσε εχθές. Είχε πολύ ωραίες φωνές και προλαβαίνεις να τις γνωρίσεις κιόλας. Χαίρομαι που κερδίζει η καλή μυθοπλασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι να τελειώσει το κόκκινο ποτάμι και το voice και το final four στα τάρταρα.Βεβαια το voice ανεβαίνει μετά και σώζει λίγο την κατάσταση.Οσον αφορά το final four η αλλαγή ημέρας και ο περιορισμός επεισοδίων είναι κοντά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλαγη μέρας επείγοντος για το φιναλ 4 και το Σάββατο που ακούγεται είναι τελείως λάθος ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το final 4 ήταν εκπληκτικό χθές .Αξίζει πολύ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χθεσινό επεισόδιο του final 4,ήταν καλύτερο από το πρώτο... Πολύ χαμηλά νούμερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους ξύπνησε ο κόσμος, έστω και τις Κυριακές , κάτι είναι και αυτό.
    Δεν βλέπεται το ριάλιτι αυτό του αντ1 , τα μονοψήφια είναι προ των πυλών. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι θα ρίξουν πάλι την ευθύνη στην Ζέτα, η οποία είναι εξαιρετική και δεν φταίει που όποιο show ή ριάλιτι της δίνουν να παρουσιάσει , πατώνει . Είναι αδιάφορα προγράμματα, δεν φταίει η ίδια, αλλά το περιεχόμενο τους. Με άλλο περιεχόμενο μπορεί και να έκανε ένα 20-25 maximum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό δεν είναι ποτάμι είναι καταρράκτης. Χάρη σε αυτό έκανε δεκαπεντάρι και το ου φονεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το final4 καλό είναι με πολύ ωραίες φωνές και δυνατές μονομαχίες το οποίο χάνετε επάνω στα θηρία.
    Αν θέλεις να γλυτώσεις τις απανωτές σφαλιάρες αλλάζεις άμεσα και όχι να σκέφτεσαι πόσες ήμερες για το που θα βάλεις το πρόγραμμα για να ανεβάσει στροφές.
    Final4 παιχνίδι είναι και οπότε μπορείς να το βάλεις και νωρίτερα να παίζει.


    Ου φονεύσεις δεν τα πήγε άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο και στο ''Κόκκινο ποτάμι'' αλλα και στο ''Ου φονεύσεις''! :-)

    Χθες ήταν και τα δύο σήριαλ στα top trends στο twitter με τους χρήστες να επισημαίνουν πόσο τέλειες θα ήταν οι βραδιές της Κυριακής αν το OPEN είχε σταθερα στο πρόγραμμα 21.00 ως 24.00 ''Κοκκινο ποτάμι'' και μετα ''Ου φονεύσεις''.

    (Περα απο τα όποια αλλα λαθη και αστοχίες του) ...το OPEN κατάφερε με μόλις ένα χρόνο λειτουργίας να προσφέρει δυο ποιοτικότατες σειρές στην prime time του. Μπράβο του. Τα καλά να λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στο Ποτάμι, παρόλα αυτά όμως θα πω πως για εμένα το Final Four είναι μακράν το καλύτερο ταλεντ σόου που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Νομίζω ότι η Παρασκευή θα του ταίριαζε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμενα παντως μου αρεσει περισσοτερο το final four ,εχει περισσοτερο ιντριγκα ,αγωνια ,κουτσομπολιο αλλα αυτο που με χαλαει ειναι η κριτικη επιτροπη εντελως αδιαφορηΑυτο το παιχνιδι δε βασιζεται στις καλες φωνες και στο στις πλακες οπως το αντιπαλο δεος αλλα ειναι πιο πολυ xfactor τυπου,οταν λοιπον εχουν ενα σοου τυπου ριαλιτι που βασιζεται στα παραπανω δε μπορει να μ βαζουν 3 κριτες τραγουδιστες αλλα ατομα που εχουν δειξει οτι μπορουν να τα υποστηριξουν βλ.Μουρατιδης,Θεοφανους,Ψινακης,Γιαννοπουλος,Λεβεντης,Δρουζα,Γκαγκακη,Νεγκα,Τσαουσοπουλος,Καρβελας,ΓερμανουΚωστοπουλος κ.α Μια τετοια επιτροπη χρειαζοταν αυτο το σοου γιατι οταν αποφασιζουν να το κανουν το "τρας" πρεπει να ξερουν να το κανουν και με τον σωστο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέχρι τις 23:40 σχεδόν έπαιζε το final 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το final 4 είναι κατώτερο του VOICE, σε όλα τα σημεία, δομή, κριτές...δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική βγήκε καλοκαίρι και ναι μεν πρωτο δεν είχε απήχηση και παιζόταν αν θα πάρει πράσινο φως για νέο κύκλο.

    Άλλωστε ο Ποφαντης καρατομησε την Σπανου για την αποτυχία του show, για να καρπωθει μόνος του την επιτυχία των Μελισσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι η Δρουζα χρειάζεται. ..κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.39
    Καθε κουτσομπολης/α και στο ειδος της.....Για να σου αρεσει περισσοτερο κάτι trash....καταλαβαμε "ποιοτητα" που εχεις....με το κιλό...Τελοσπαντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το The Four έχει μπει στο πάγο στην Αμερική. Η 2η σεζόν έπαιξε το καλοκαίρι του 2018 με τηλεθέαση 0.8 στο δυναμικό. Σε άλλες χώρες δεν ξέρουμε γιατί πέρα από ΗΠΑ και Ισραήλ δεν έχει παίξει πουθενά αλλού. Το τελευταίο voice, η 17η... σεζόν που παίζεται τώρα κάνει 1.7, διπλάσια νούμερα. Επομένως δεν μου κάνει εντύπωση γιατί κι εδώ το voice κάνει σχεδόν διπλάσια νούμερα. Άλλη η δυναμική του ενός κι άλλη η δυναμική του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3:36 αχ μιλα μας για ποιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !