ΑΝΤ1: Η επικεφαλής της νέας ακαδημίας σεναρίου!

0


Την απόφαση να προχωρήσει σε ”Ακαδημία σεναρίου” υλοποιεί ο ΑΝΤ1 και μάλιστα άμεσα. Στόχος είανι η ενίσχυση του τομέα της μυθοπλασίας που ειδικά το 2019-20 θα κατακλύσει τα κανάλια κι όχι μόνο τον ΑΝΤ1.

 Πρόκειται μάλιστα για μια προσωπική απόφαση του Θοδωρή Κυριακού ώστε να αναδειχθούν νέοι σεναριογράφοι που θα αξιοποιηθούν μελλοντικά από το κανάλι. Επίδοξοι σεναριογράφοι θα καταθέτουν ιδέες που θα ελέγχονται από μία ομάδα έμπειρων σεναριογράφων, και οι πιο ταλαντούχοι από αυτούς θα εκπαιδεύονται ώστε ο ΑΝΤ1 να δημιουργήσει το δικό του μηχανισμό παραγωγής σεναρίων. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος πρόκειται να αναλάβει η Δήμητρα Κωστοπούλου και το όνομά της πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Πρόκειται για ένα στέλεχος της τηλεόρασης με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι καθώς ήταν Διευθύντρια του τμήματος Μυθοπλασίας στον ΑLPHA για αρκετά χρόνια και αποχώρησε τον Μάιο.

 Η ίδια θεώρησε ότι έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος εκεί καθώς σε αυτήν και στον Τζώρτζη Ποφάντη οφείλονται μια σειρά από επιτυχίες του καναλιού όπως το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, το “Ελα στη θέση μου”, το “Σόι σου” και τώρα είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της σε νέες προκλήσεις καθώς πέρα από επικεφαλής της Ακαδημίας έμμεσα μπορεί να έχει και θέση συμβούλου στον ΑΝΤ1.

Πηγή: Tinas mess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !