Τα τηλεοπτικά σχέδια του Θέμη Γεωργαντά.

0


Για τα νέα του τηλεοπτικά σχεδία, αλλά και για την φιλία του με τη Φαίη Σκορδά μίλησε στην εφημερίδα “Secret” και στην Σπυριδούλα Τριάντου, ο Θέμης Γεωργαντάς.

 «Απλώς, δεν υπέγραψα ακόμη, γιατί είναι εξωτερική παραγωγή και υπογράφω με την εταιρεία, όχι με το κανάλι. Μάλιστα, για τη νέα χρονιά συζητάω και κάτι άλλο με τον ΣΚΑΪ. Είναι πολύ ευχαριστημένο το κανάλι και φυσικά κι εγώ πολύ.

 Ήταν ένα όνειρο που είχα τρία χρόνια στο μυαλό μου. Έτσι, έκανα συζητήσεις με διάφορα κανάλια και είχα από τρία πρόταση. Αποφάσισα να το κάνω με τον ΣΚΑΪ, που ήταν και το πρώτο κανάλι που με προσέγγισε.»

 Με τη Φαίη Σκορδά δεν ήταν μόνο συνεργάτες, αλλά έγιναν και καλοί φίλοι, με την παρουσιάστρια να μαθαίνει πολύ νωρίς τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια. «Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού, την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη με την οποία το συζήτησα, όταν ακόμη δεν το ήξερε κανείς. Όφειλα να την ενημερώσω, γιατί έναν χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω, αλλά τελικά παρέμεινα στο Πρωινό. Από τότε, λοιπόν, μου είχε πει, “εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !