ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ: Οι νέες ιστορίες και τα δεδομένα 20 χρόνια μετά....

0

Ολοκληρώνονται τον Ιούλιο τα γυρίσματα των πρώτων 12 επεισοδίων του «Λόγω τιμής», που
επιστρέφει το Φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ. Νέα ζευγάρια, καινούργιες ισορροπίες, η ζωή των ηρώων 20 χρόνια μετά...

Μάνος, Μιχάλης, Βασίλης, Άρης, Ηρώ, Μάνια, Αθηνά... Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η ανέμελη παρέα, μας αποχαιρέτησε. Φέτος τους συναντάμε σε μια άλλη φάση ζωής. Όλοι τους έχουν προχωρήσει παρακάτω, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, έχοντας όμως επωμιστεί και τα λάθη τους. Κάποιοι έκαναν σχέσεις σωστά δομημένες και με προοπτική, άλλοι οικογένεια, άλλοι ακόμα ψάχνονται, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Νέα ζευγάρια
Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι παντρεμένος και μας συστήνει τη σύζυγό του Μαρία Ναυπλιώτου. Η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) βιώνει επίσης την οικογενειακή ευτυχία πλάι στον άντρα της (Χριστόδουλος Στυλιανός). Ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι μαζί με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου), ενώ... σόλο καριέρα στα ερωτικά τους κάνουν ο Μάνος (Άλκις Κούρκουλος) και ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος).

Τι κι αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που όλα ήταν πιο εύκολα και τα ερωτικά τους ήταν τα μόνα που τους απασχολούσαν; Η παρέα παραμένει μαζί, ευτυχισμένη, αλλά με τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της ηλικίας. Ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, κάθε φορά όμως που κάποιος έχει ανάγκη οι φίλοι είναι πάντα εκεί. Βέβαια ,όταν στην παρέα μπαίνουν και οι σύντροφοι, οι ισορροπίες ανάμεσα στον άλλοτε «στενό» πυρήνα αλλάζουν.

Εκτός από τις ιστορίες των «μεγάλων», σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων θα μας απασχολήσουν και οι ιστορίες των παιδιών τους: του Φοίβου (Μιχάλης Πανάδης), της Άννας (Νίκη Βακάλη) και του μεγαλύτερου σε ηλικία συντρόφου της (Μιχάλης Σαράντης).

Ταξίδι στα Κύθηρα
Για περίπου τρεις εβδομάδες οι συντελεστές της σειράς έμειναν στα Κύθηρα, το νησί που αγαπά ιδιαίτερα η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Τα γυρίσματα ήταν καθημερινά και πολύωρα και οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν σε μερικά από τα πιο ωραία σημεία του νησιού.

Σύμφωνα με το σενάριο, εκεί λειτουργούν ένα ξενοδοχείο η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) με τον σύζυγό της, τον Θανάση (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Η παρέα θα τους επισκεφτεί και η ιστορία αναμένεται να έχει ανατροπές.

Η δραματική σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα στο prime time.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ε όχι ακριβώς, περίπου... Ένα αστείο περιστατικό έζησαν οι πρωταγωνιστές του «Λόγω τιμής». Κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάγνωσης του σεναρίου και ενώ νόμιζαν ότι πραγματικά βρίσκονταν 20 χρόνια πίσω, τους... πρόδωσε η ηλικία. Ο Άλκις Κούρκουλος το έθεσε πολύ σωστά όταν είπε χαριτολογώντας: «Καταλάβαμε ότι μεγαλώσαμε όταν μας μοίρασαν τα σενάρια και όλοι βγάλαμε τα γυαλιά πρεσβυωπίας για να τα διαβάσουμε!».

ΑΠΟ Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !