Πρωταγωνιστής του ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ δηλώνει: ''Δεν περίμενα ότι θα κέντριζε η σειρά το ενδιαφέρον του κοινού''

1

''Ποτέ δεν ξέρω ,άλλωστε ,τι αρέσει σε κάποιον...''


Ο Γιάννης Σίντος κάνει φέτος το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη μέσα από το ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ. Ο νεαρός ηθοποιός μιλά στο Mytv και τη Μάρα Σαρρή τόσο για το πώς αποφάσισε να σπουδάσει ηθοποιός, όσο και για το σίριαλ και την επιτυχία του...


Πότε και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;  
Η αλήθεια είναι ότι είχα την τύχη να κάνω ένα πέρασμα από μια παλιά τηλεοπτική σειρά και από τότε θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει «Αυτό θέλω να κάνω». Μου άρεσε και μου αρέσει πολύ όλο αυτό το ταξίδι και ελπίζω να διαρκέσει.  

Έκανες το ντεμπούτο σου στην τηλεόραση μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤΙ, «Μην ψαρώνεις». Είχες καθόλου άγχος επειδή θα συνεργαζόσουν με τον Θοδω­ρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη;  
Σε πρώτη φάση, είχα άγχος μόνο και μόνο επειδή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Από εκεί και πέρα φυσικά και είχα κομπλάρει που θα συνεργαζόμουν με δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως είναι ο Θοδωρής και η Μαρία Λεκάκη, αλλά είναι τόσο καλοί και οικείοι ως άνθρωποι που μπορώ να τους χαζεύω με τις ώρες.  

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έχουν δώσει;  
Ναι, μου έχουν δώσει αρκετές συμβουλές. Είμαι βέβαια και ένας άνθρωπος που τις ζητάει. Τώρα, όμως, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια από αυτές.  

Τι έχεις κερδίσει μέχρι στιγμής από αυ­τή τη συνεργασία;  
Θα ακουστώ κλισέ, αλλά έχω κερδίσει μόνο θετικά πράγματα. Επειδή παράλληλα βρίσκομαι και στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής το βλέπω σαν μάθημα και θα ήθελα να το βλέπω για πάντα έτσι. 

Περίμενες ότι οι τηλεθεατές θα αγκα­λιάσουν τη σειρά με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;  
Σίγουρα περίμενα ότι θα αγκάλιαζαν τους πρωταγωνιστές μας. Αλλά όχι, δεν περίμε­να ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον του θεατή. Ποτέ δεν ξέρω, άλλωστε, τι αρέσει σε κάποιον και ούτε πιστεύω ότι το μάθω και ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !