Τανιμανίδης: Μόνος του στη νέα εκπομπή...

0

Τι ακολουθεί μετά από το τέλος του Survivor; Τι θα κάνει ο Τανιμανίδης;
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Gossip-tv, μεταφέρει το ρεπορτάζ:

Τι κι αν είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο και έχουν όλο το χρόνο για να συζητήσουν από κοινού για το μέλλον τους, το ρεπορτάζ έρχεται από το Φάληρο και είναι τόσο ξεκάθαρο όσο και αποκαλυπτικό.Φυσικά αναφερόμαστε στο επαγγελματικό - τηλεοπτικό μέλλον του ζευγαριού, αφού στην προσωπική τους ζωή, είναι ερωτευμένοι και δίπλα ο ένας στον άλλο.  Πολλά ρεπορτάζ έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την περιβόητη ταξιδιωτική εκπομπή του Σάκη και της Χριστίνας και μάλιστα έχει γραφτεί ως δεδομένο ότι αυτή η νέα εκπομπή θα γίνει από κοινού. 

NOT, θα σας γράψουμε εμείς και τα γραπτά μένουν. Ο Σάκης, ναι, συζητά με τον ΣΚΑΪ αυτή τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που έχει στο μυαλό του. Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο concept που στον ΣΚΑΪ το λάτρεψαν και το θεωρούν ως "το επόμενο βήμα" από το πολυσυζητημένο World Party. Είναι μια ακριβή παραγωγή που προϋποθέτει αρκετές ώρες γυρίσματος και μακρινά ταξίδια. Αυτό το concept δύσκολα θα βγει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν (δεν το έχουν αποκλείσει όμως - ίσως το δούμε μάλιστα τον Δεκέμβριο), μα δεν κολλάει στο ακριβό μπάτζετ, όπως γράφτηκε, αλλά στις δύσκολες συνθήκες γυρίσματος και τις πολλές μέρες που θα πρέπει να απουσιάσει από την Ελλάδα ο εμπνευστής και παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης. 

Γράφω ότι ο κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Τανιμανίδης και μόνο αυτός, χωρίς συμπαρουσιαστή. Δεν θα είναι δηλαδή ένα "ταξιδιωτικό ριάλιτι" του ζεύγους Τανιμανίδη-Μπόμπα, αλλά ο Σάκης θα ταξιδεύει μόνος του. Όσο για όλα αυτά που έχουν γραφτεί, ότι δηλαδή ακόμη και τα τελευταία ταξίδια του ζεύγους έγιναν για να γυριστεί ο πιλότος της εκπομπής, σας το υπογράφουμε ότι είναι "άνθρακας ο θησαυρός". 

Ο Ρόλος Της Χριστίνας Στην Ταξιδιωτική Εκπομπή: 
Και η Χριστίνα τι θα κάνει, θα ρωτήσουν κάποιοι. Αυτό που κάνει έως τώρα, θα σας απαντήσουμε εμείς. Θα συνεχίσει να ασχολείται με τα social media της, μη σας πω ότι μπορεί να έχουν μπει τα παιδιά και σε φάση να γίνουν γονείς. Κρατήστε το! 

Όπως μαθαίνω από Φάληρο μεριά, σε κάποιο επεισόδιο θα δούμε και τη Χριστίνα, αλλά ως guest στην εκπομπή. Ίσως και σε δύο επεισόδια, αλλά μέχρι εκεί. Όσο για το μέλλον του Σάκη, φυσικά και θα είναι στον ΣΚΑΪ, με συμβόλαιο "per project" ,σε άψογα ελληνικά. "Με την εκπομπή" δηλαδή κλείνει ο Τανιμανίδης τις συμφωνίες του. Η δική μου αίσθηση και όχι πληροφορία είναι ότι ο παρουσιαστής του Survivor θα ξαναβρίσκεται στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα 'Εχεις Ταλέντο" για το πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, με το μυαλό του στην οργάνωση των ταξιδιών του για την εκπομπή που θα έρθει το 2020, αν το Survivor αποτελέσει οριστικό παρελθόν για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !