Πρωταγωνιστής από τη ΦΡΙΤΕΖΑ γράφει τα επεισόδια του ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ!

0

ποιος είναι; 


Ο Λεωνίδας Μαράκης, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη ΦΡΙΤΕΖΑ του Ant1 ,παράλληλα ασχολείται και με τη συγγραφή, και ανήκει εδώ και τρία χρόνια στο συγγραφικό team της εξίσου επιτυχημένης σειράς, ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ,του Alpha.Μάλιστα, να αναφέρουμε πως οι δυο αυτές σειρές έχουν τον ίδιο σεναριογράφο.


Ο ηθοποιός μιλά στο MYtv και αποκαλύπτει...

Παράλληλα, ανήκεις στη συγγραφική ομάδα του «Έλα στη θέση μου». Πώς είναι να συνδυάζεις την υποκριτική με τη συγγραφή; 
«Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι στη συγγραφική ομάδα του ''Έλα στη θέση μου'' και συνέπεσαν και τα δύο μαζί. Στην αρχή έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά όχι μόνο δεν είναι κουραστικό, με κρατάει σε μία εγρήγορση. Μου αρέσουν πολύ και τα δύο, μου δίνουν χαρά».

Η συγγραφή είναι ένα διέξοδο στη ρουτίνα της καθημερινότητας;  
«Η συγγραφή είναι μία διέξοδος, αλλά πρέπει να σηκωθείς το πρωί, να γράψεις ένα επεισόδιο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και να το παραδώσεις. Είναι, όμως, εξίσου δημιουργικό με την υποκριτική».

Η «Λαγουδέρα» χωρίζεται στα δύο και ο Σωκράτης, αντί να μείνει στο «στρατόπεδο» του πατέρα του, επιλέγει αυτό του Κίμωνα...  
«Η Φωτεινή τον παροτρύνει να γίνει πιο θαρραλέος. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Σωκράτης αποφασίζει να κάνει το πιο γενναίο βήμα. Να πάει κόντρα στον πατέρα του και να του πει ότι θα δουλεύει με τον Κίμωνα. Εν αντιθέσει με τον Λάκη, που παραμένει με την πλευρά του Αντρέα. Όπως καταλαβαίνεις, ο Αντρέας και ο Σωκράτης έρχονται σε μεγάλη κόντρα, καθώς ο πρώτος δεν μπορεί να δεχτεί ότι το ίδιο του το αίμα τον πρόδωσε! Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και αστείες καταστάσεις. Ένα μαγαζί χωρισμένο στα δύο και διεκδικούμε τους πελάτες!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !