Έτοιμοι να ξεκινήσουν...


Την ώρα που στο OPEN αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις ελληνικές σειρές, ο Μανούσος
Μανουσάκης ,όπως γράφει το tinasmess.gr,μπαίνει σε γυρίσματα για τη μεγαλεπήβολη σειρά .«Κόκκινο ποτάμι», που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν από το κανάλι της Παιανίας. Η δραματική σειρά εποχής που περιγράφει τη Γενοκτονία των Ποντίων βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού, συγγραφέα και πρώην διπλωματικού ακολούθου ,Χάρη Τσιρκινίδη, και θα κάνει γυρίσματα σε τέσσερις χώρες, στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα αλλά και η Ρωσία.

Μάλιστα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Ιωάννης Παπαζήσης. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται, επίσης, κορυφαίοι Έλληνες ηθοποιοί όπως ο Σωτήρης Χατζάκης.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τζάμπα θα ξεκινήσουν γιατί θα έχουμε τα ίδια...
Ο Σεπτέμβριος κοντά είναι.

Άν ήταν όλα σωστά καμωμένα στο κανάλι δεν θα λέγαμε όχι να μην μπούνε.Από την στιγμή που όλα είναι έτσι όπως είναι μόλις στρώσει το πράμα τότε μόνο να μπούνε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4:49, το Κόκκινο ποτάμι είναι σειρά με τεράστιο μπάτζετ, με γυρίσματα σε πολλές χώρες και δεν είναι από τον Λαμπρόπουλο. Δεν νομίζω να κάνουν τη βλακεία να συνεργαστούν ξανά με τον Λαμπρόπουλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δίκιο έχεις απλά αν δεν στρώσει το κανάλι χλομό το βλέπω να τραβήξει και πολύ φοβάμαι σαν του κοκκινόπουλου τα νούμερα μπορεί να είναι ίσως και λίγο παραπάνω η μπορεί και κάτω.
Θα δείξει τι θα γίνει βέβαια και μένει να το δούμε.
Γουστάρω Μανουσάκη απλά μία υπόθεση έκανα με χιούμορ πριν.