Εφόσον το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά τον έλεγχο που πραγματοποιεί εγκρίνει την εξαγορά του 50% του ALPHA από θυγατρικές εταιρείες της «Motor Oil» πολλά αναμένεται να αλλάξουν στο τηλεοπτικό σταθμό.
Η αρχή θα γίνει στην «ηγετική πυραμίδα» με τη σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου και από τις προτεραιότητές της θεωρείται ότι θα είναι η επανεξέταση συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ανάμεσά τους βρίσκονται δύο πρόσωπα από τα… πουλέν του σταθμού, η Αγγελική Νικολούλη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ όμως λέγεται ότι η νέα διοίκηση σκοπεύει να… επαναδιαπραγματευθεί και συμβόλαια που λήγουν το 2020, όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη.
Από την άλλη μεριά όμως τα σενάρια αυτά φαίνεται να έχουν… κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων τηλεοπτικών σταθμών που θα ήθελαν πρόσωπα που τώρα ανήκουν στον ALPHA να τα εντάξουν στο δυναμικό τους. Ως εκ τούτου αναμένεται πως οι συζητήσεις για τα συμβόλαια θα είναι… πολύπλευρες και δεν αποκλείεται μετά το «θερμό καλοκαίρι» να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και «νέες συνεργασίες»…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

1 σχόλιο:

νεραιδενια είπε...

Βανδη , Χρηστιδου, Νικολαιδης,Κωστοπουλος κτλ αχετοι και αταλαντοι δεμενοι στο αρμα του Καλημερη , η Μουτιδου ηθοποιος με ταλεντο εξυπνη , χιουμοριστα, στην απεξω γιατι δεν γλειφει Καλημερηδες. ποτε θα μας αδειασουν την γωνια οι καρεκλοκενταυροι διεθυνταδες;