Και με δεύτερη εκπομπή η Μαντώ Γαστεράτου...

Ηταν να μην ξεκινήσει η Μαντώ Γαστεράτου να κάνει εκπομπή και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Κι αυτό γιατί πέρα από το OPEN και την παρουσία της στο “Ολα λάθος”, η παρουσιάστρια θα έχει διπλή παρουσία στην TV.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, θα παρουσιάσει το “A cup of Joy” την εκπομπή που πέρσι που παρουσίαζε στον ALPHA Κύπρου η Τζώρτζια Παναγή. Μόνο που αυτή τη φορά η εκπομπή θα προβάλλεται σε επαρχιακά κανάλια της Πάτρας και της Κρήτης, ενώ η παραγωγή θα ανήκει και πάλι στην ομάδα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου που όχι μόνο γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο είδος αλλά καταφέρνει και το πουλάει…
Η παρέα του CUP OF JOY ζει σε ένα σπίτι. Εδώ, η οικοδέσποινα υποδέχεται τους καλεσμένους της και όλοι μαζί συζητούν, παίζουν και παρακολουθούν τα βίντεο της εκπομπής.
Ήρθε η ώρα να γεμίσει η τηλεόραση από χαρούμενες ειδήσεις και αισιόδοξους ανθρώπους που έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν.

Mόδα, ομορφιά, μαγειρική, σινεμά, θέατρο, σχέσεις, συζητήσεις με διάσημους ανθρώπους, εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, βιβλία, παιχνίδια, οικογένεια, παιδιά, pets, gadgets, προτάσεις, βόλτες – η παρέα του CUP OF JOY θα συγκεντρώνει τα καλύτερα της ζωής και θα τα μοιράζεται με τους τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποτε βάζει το χεράκι του ο Καλημέρης Στάχτη γίνεται!