που βάζει τέλος στα σενάρια - τι αναφέρεται για τον τίτλο


Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, δηλώνουμε ότι ουδέποτε η εταιρεία μας έχασε τον τίτλο της ESPRESSO και φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα διακοπής έκδοσής της. Η ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Μ.Μ.Ε. Α.Ε., έχει καταβάλει κάθε νόμιμη ενέργεια διασφάλισης της απρόσκοπτης έκδοσης της επιτυχημένης εφημερίδας. Επίσης, θα λάβει κάθε νόμιμο μέτρο εναντίον όσων κακόπιστα και παράνομα επιβουλεύονται τον τίτλο της.

Η ESPRESSO εκδίδεται από το 2001 και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις κυκλοφορίας στον σχετικό πίνακα των ημερησίων εφημερίδων. Είναι γνωστό ότι η επιτυχημένη πορεία της έχει ανοίξει την όρεξη κατά καιρούς πολλών επίδοξων ΄΄εκδοτών΄΄ να την αντιγράψουν και να την ανταγωνισθούν, χωρίς όμως επιτυχία. Η τελευταία προσπάθεια ξεπερνάει κάθε όριο κακοβουλίας και η προσπάθεια εκδόσεως fake ESPRESSO αποτελεί απόπειρα πρωτοφανούς εκδοτικής πειρατείας. 

Όσον αφορά τους δυο φερόμενους ως βασικούς συντελεστές της επιχειρούμενης εκδοτικής απάτης θέλουμε απλώς να διευκρινίσουμε τα εξής: Το βιογραφικό του πρώτου περιλαμβάνει από δημοσιογραφικές αποτυχίες μέχρι διασπάθιση δημoσίου χρήματος. Ο δε έτερος, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταστρέψει την εφημερίδα της οποίας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της ήταν διευθυντής, τώρα προσπαθεί να καταστρέψει την εφημερίδα που τον έκανε διευθυντή. Λυπούμεθα : «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...