Ξεκινά ο έλεγχος!

0

δες αναλυτικά


Ξεκινάει ο έλεγχος των μετοχολογίων των τηλεοπτικών και των ραδιοφωνικών εταιρειών από το ΕΣΡ, πλην των αδειοδοτημένων. Σύμφωνα με απόφαση της Ολομελείας του Ε.Σ.Ρ. (12.2.2019) η ετήσια υποβολή στοιχείων στο Τμήμα Διαφάνειας του Ε.Σ.Ρ. από τους τηλεοπτικούς παρόχους περιφερειακής εμβέλειας και τους μη ενημερωτικούς παρόχους εθνικής εμβέλειας θα γίνει μέχρι τη Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί πάλι καλούνται να ενημερώσουν το Μητρώο Επιχειρήσεων του Τμήματος Ελέγχου Διαφάνειας του ΕΣΡ από την περασμένη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 οι σταθμοί που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων θα πρέπει να καταθέσουν τα στοιχεία.

Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 οι σταθμοί που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου.

Και από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 οι σταθμοί που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Θεσσαλίας, Κρήτης, και νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !