Κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη ανάμεσα στους φετινούς συμμετέχοντες του Survivor...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Σε μια εβδομάδα, σχεδόν, το Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με αλλαγές δεδομένου ότι αυτή τη φορά δε θα υπάρχουν αναγνωρίσιμοι παίκτες και ο αγώνας θα είναι ανάμεσε σε Ελλάδα και Τουρκία.

Ο ΣΚΑΪ, με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποίησε τους δώδεκα παίκτες – έξι άντρες και έξι γυναίκες – της ελληνικής ομάδας. Ανάμεσα στους άντρες συμμετέχοντες βρίσκεται και ένας κολλητός φίλος του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο, τον personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστα στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Ο Κυριάκος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 22 μηνών. Ο 39χρονος είναι γνωστός στην Κύπρο εξαιτίας των εμφανίσεών του σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές ενώ ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαϊα έγινε πρωτοσέλιδο στις κυπριακές εφημερίδες.

Κυριάκος και Τατιάνα το καλοκαίρι ταξίδεψαν από την Κύπρο μέχρι τη Σίφνο προκειμένου να βρεθούν στον γάμο του καλού τους φίλου Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι την οποία συνόδευσε με την λεζάντα «Πάντα υγεία, ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια ! (Κόρη κατά προτίμηση, ο Κριστιάν περιμένει )».

Μάλιστα σχεδόν ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2017 ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βρεθεί στην Κύπρο και εκεί έβγαλε μια φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσά στους οποίους ήταν και ο φετινός διαγωνιζόμενος του Survivor.

«Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι…νοιώθω σαν το σπίτι μου!» είχε γράψει τότε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη συμμετοχή μάλλον δεν θα προκαλέσει έκπληξη για τον παρουσιαστή αφού στις φετινές οντισιόν ήταν και εκείνος παρών προκειμένου να επιλέξει μαζί με την παραγωγή τα άτομα που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης.



peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !